Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenia de vară la PSG. Patru vedete sunt deja cu bagajele făcute. Cum arată primul "11" al fotbaliştilor care la vară devin şomeri

Curăţenia de vară la PSG. Patru vedete sunt deja cu bagajele făcute. Cum arată primul "11" al fotbaliştilor care la vară devin şomeri

Fotbal

Comentarii

Foarte mulţi fotbalişti de top îşi vor încheia contractele în această vară. Cei mai mulţi vin de la campioana Franţei, PSG. Şi din Premier League vor dispărea jucători cu sute de meciuri în Anglia.

Portar: În vârstă de 27 de ani, Walter Benitez apără poarta lui Nice din 2016. Portarul argentinian cotat la 10 milioane de euro este impresariat de cunoscutul agent Mino Raiola, care încearcă să îi găsească un contract mult mai avantajos. Wolves şi-a arătat deja interesul pentru Benitez.

Fundaş dreapta: PSG nu doreşte să îi prelungească înţelegerea lui Thomas Meunier, fundaş care evoluează în capitala Franţei din vara lui 2016. Inter Milano l-a ofertat deja pe belgianul care valorează 30 de milioane de euro, însă acesta a refuzat propunerea. Borussia Dortmund mai este interesată de serviciile sale.

Fundaş central: Jose Mourinho nu îl agrează pe Jan Vertonghen, unul dintre căpitanii lui Tottenham, aşa că e foarte posibil ca acesta să părăsească echipa la vară, chiar daca agentul său a declarat că o prelungire a contractului este posibilă. Ajax şi-a manifestat interesul pentru Vertonghen. Acesta a ajuns la Tottenham în 2012, chiar de la Ajax. 

Fundaş central: PSG îşi va concedia şi căpitanul în această vară. Thiago Silva şi-ar fi dorit să rămână pe Parc des Princes, dar va părăsi echipa pentru care a evoluat opt sezoane. Milan ar dori să îl readucă pe brazilianul de 35 de ani.

Mario Gotze, Pedro, Jose Callejon, Adam Lallana şi Olivier Giroud sunt alţi fotbalişti aflaţi pe final de contract cu echipele lor.

Fundaş stânga: Layvin Kurzawa este un alt fundaş pus pe liber de PSG. Fundaşul pare foarte aproape de Arsenal, care i-a oferit un contract care se întinde pe cinci sezoane. Juventus pare să fii pierdut bătălia cu "tunarii" pentru jucătorul cotat la 15 milioane de euro.

Mijlocaş central: După zece ani în care a câştigat 14 trofee cu Manchester City, David Silva va părăsi Anglia. Spaniolul de 34 de ani nu şi-a anunţat încă planurile de viitor.

Mijlocaş central: Charles Aranguiz nu mai doreşte să continue la Leverkusen. Agentul său susţine că are oferte pe masă de la PSG, Atletico şi Inter. Chilianul valorează în prezent 15 milioane de euro.

Mijlocaş central: Măcinat de accidentări, Giacomo Bonaventura se va despărţi de Milan la finalul acestui sezon. Mijlocaşul care a îmbrăcat tricoul "diavolilor" în ultimii şase ani se va transfera, cel mai probabil, la Fiorentina.

Atacant: Deşi a declarat că prima sa opţiune este Chelsea, se pare că Willian nu va mai juca pe Stamford Bridge. Cele două părţi nu au ajuns la un acord, după ce clubul nu i-a îndeplinit dorinţa, de a-i oferi un nou contract, valabil minimum trei sezoane. Clubul i-a propus o înţlegere pe doi ani, refuzată de Willian.

Atacant: Edinson Cavani este una dintre ţintele cele mai atractive. La 33 de ani, uruguayanul rămâne un atacant de top, pentru a cărui semnătură se luptă Manchester United şi Atletico.

Atacant: Pentru Napoli ar fi o lovitură extrem de dură să-l piardă pe Dries Mertens, cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 121 de goluri. Cele două părţi nu au pornit încă negocierile pentru prelungirea contractlui, aşa că belgianul poate semna cu orice echipă doreşte.

Afla mai multe despre: cavanithiago silvapsgwillian 

viewscnt
Articole similare