Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Curăţenie” de iarnă la Universitatea Craiova! Mai mulţi fotbalişti vor fi daţi afară: ”Sunt jucători care vor fi eliberaţi, ştiu despre cine e vorba”

”Curăţenie” de iarnă la Universitatea Craiova! Mai mulţi fotbalişti vor fi daţi afară: ”Sunt jucători care vor fi eliberaţi, ştiu despre cine e vorba”
Comentarii

Sorin Cârţu a dezvăluit că Universitatea Craiova plănuieşte să dea afară câţiva jucători în perioada de mercato din iarnă.

Universitatea Craiova a început sezonul cu obiectivul de a se lupta la titlu, dar şansele oltenilor că câştige în Liga 1 par deja năruite.

Pe locul şase la finalul lui 2021, cu 32 de puncte, la 25 în urma CFR-ului, nici înjumătăţirea din play-off nu i-ar ajuta prea mult pe jucătorii lui Reghecampf.

Pe parcursul ultimelor opt etape, Craiova s-a îndepărtat inimaginabil de mult de CFR, deoarece nu a reuşit să câştige niciun meci, iar ardelenii s-au impus în toate.

După trei înfrângeri consecutive în Liga 1, oltenii au făcut patru egaluri la rând şi au reuşit să strângă doar patru puncte din cele 21 posibile şi reuşite de CFR.

Astfel, Sorin Cârţu este convins că CFR-ul va câştiga titlu, întrucât are un avans de 10 puncte şi faţă de prima urmăritoare, FCSB.

”Curăţenie” de iarnă la Universitatea Craiova

Mai mult, preşedintele formaţiei oltene a dezvăluit că mai mulţi jucători vor fi ”eliberaţi”, dar nu a dorit să precizeze cine vor fi exact aceştia.

Nu cred că CFR mai poate pierde (n.r titlul), mai ales dacă Dan Petrescu rămâne acolo. Echipa joacă exact ce vrea antrenorul ei, nu-l interesează să satisfacă şi să dea nu ştiu ce emoţii retinei.

Îl interesează să facă rezultate, intră pe teren focusat pe acest lucru şi reuşeşte, e foarte greu să detroneze cineva la momentul actual pe CFR.

Cu puncte avantaj faţă de FCSB, nu vorbim despre locul trei, că nu iau Voluntari în calcul, care e pe locul trei, şi nici pe celelalte din spate, că ar putea să-i creeze nu ştiu ce emoţii pentru titlu CFR-ului.

(n.r. vor pleca jucători de la Craiova?) Cred, deciziile sunt la Reghe şi la domnul Rotaru. Dar sigur se vor face îmbunătăţiri la lot şi sigur sunt jucători care probabil vor fi eliberaţi.

Ştiu despre cine e vroba, dar nu vorbesc eu înainte”, a declarat Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare