Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenie de vară la FC Barcelona! Exod pe Camp Nou: opt jucători sunt OUT, printre care Griezmann şi Coutinho

Curăţenie de vară la FC Barcelona! Exod pe Camp Nou: opt jucători sunt OUT, printre care Griezmann şi Coutinho

FC Barcelona

Comentarii

În birourile de la FC Barcelona se lucrează intens la curăţenia de vară. Următoarea perioadă de transferuri ar putea aduce nu mai puţin de opt plecări de la formaţia catalană. Presa apropiată de clubul de pe Camp Nou a intrat în posesia unor informaţii conform cărora şefii au o listă cu mai multe nume grele care vor să scape.

Vara viitoare va fi una extrem de importantă pentru viitorul clubului catalan. Conducătorii Barcelonei lucrează intens la capitolul transferuri şi dacă la capitolul veniri au două ţinte, Neymar (28 de ani) şi Lautaro Martinez (22 de ani), catalanii au o listă lungă de jucători cărora le vor arăta uşa în următoarea perioadă de mercato.

Şefii grupării blaugrana vor să scape de Antoine Grimezann, Philipe Coutinho, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Neto, Martin Braithwaite şi Carles Alena, anunţă Sport, ziarul de casă al Barcelonei. Dacă reuşesc să vândă tot ce şi-au propus, catalanii vor face bani suficienţi pentru aducerea celor două ţinte importante.

Specialiştii de la transfermarkt.com susţin că valoarea totală de piaţă a celor opt fotbalişti de pe lista neagră a Barcelonei este de 319 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fc barcelonacurateniegriezmanncoutinhoplecari 

viewscnt
Articole similare