Experiențe împreună.
You are here:

Curăţenie generală la AC Milan! După Suso, au mai fost vânduţi doi jucători. Piatek pleacă în Bundesliga

Curăţenie generală la AC Milan! După Suso, au mai fost vânduţi doi jucători. Piatek pleacă în Bundesliga

AC Milan

Comentarii

AC Milan face o curăţenie de iarnă. După AC Milan, "diavolul" milanez a mai vândut doi jucători. În mod surprinzător, polonezul Piatek pleacă după doar un an şi semnează cu o formaţie din Bundesliga.

Reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano a anunţat alţi doi jucători care pleacă de la AC Milan. Este vorba despre Krzysztof Piatek şi Ricardo Rodriguez. 

Piatek, în vârstă de 24 ani, s-a înţeles cu Hertha Berlin şi va zbura joi dimineaţă la Berlin pentru a face vizita medicală şi a semna contractul cu echipa de pe locul 13 din Bundesliga. În urma acestui transfer, Milan va încasa 26 de milioane de euro

  • 38 de milioane de euro a plătit AC Milan în urmă cu un an pentru transferul lui Piatek de la Genoa
  • 16 goluri a marcat polonezul în 41 de goluri pentru clubul rossonero

Şi aventura lui Ricardo Rodriguez pe San Siro s-a încheiat. Odată cu venirea lui Theo Hernandez de la Real Madrid, elveţianul a stat mai mult pe bancă. Deşi a avut oferte şi de la Fenerbahce şi Napoli, ultima dintre ele fiind refuzată de "diavoli", în cele din urmă fundaşul stânga s-a înţeles cu PSV Eindhoven. 

  • Ricardo Rodriguez a venit în 2017, de la Wolfsburg, pentru 15 milioane de euro 
  • 93 de meciuri a jucat Rodriguez pentru Milan, reuşind să marcheze patru goluri 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe