Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenie generală la Petrolul Ploieşti. Nouă jucători daţi afară - printre ei Ştefan Bărboianu şi Ionuţ Cionac

Curăţenie generală la Petrolul Ploieşti. Nouă jucători daţi afară - printre ei Ştefan Bărboianu şi Ionuţ Cionac

Fotbal

Comentarii

Noul antrenor al celor de la Petrolul Ploieşti, Costel Enache, şi-a început în forţă mandatul pe "Ilie Oană" - nouă jucători au fost daţi afară. La primul antrenament, au fost prezenţi 18 "lupi galbeni."

Aproximativ 100 de suporteri au fost prezenţi pe stadionul "Ilie Oană" la primul antrenament din 2020, şi totodată primul sub comanda lui Costel Enache, cel care l-a înlocuit pe Flavius Stoican. Au fost prezenţi 18 jucători: Raul Avram, Cristian Apostolachi - Walace da Silva, Alberto Olaru, Valentin Ţicu, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Laurenţiu Marinescu, Ianis Stoica, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Daniel Enache, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu, Ştefan Blănaru, Adrian Nicolae şi Mihai Niţescu.

Adrian Nicolae are 17 ani, este fundaş central şi vine de la CJJ FC Petrolul Ploieşti, iar Mihai Niţescu are 18 ani, e mijlocaş de picior stâng şi vine de la Petrosport Ploieşti. David Meza Colli a lipsit de la reunire, acesta fiind învoit o zi, până pe 9 ianuarie.

Nouă jucători daţi afară - printre ei Ştefan Bărboianu şi Ionuţ Cionac

Costel Enache şi conducerea Petrolului au decis ca nouă jucători să fie îndepărtaţi de la club. Printre ei se numără şi greii Cezar Lungu, Ştefan Bărboianu, Alexandru Zaharia, Mădălin Mihăiescu şi Ionuţ Cionac, alături de Petru Racu, Cătălin Ştefănescu şi Guy Gnabouyou, care au părăsit arena din Ploieşti fără a saluta suporterii aflaţi în tribune, semn că îndepărtarea lor nu s-a produs în cele mai amiabili termeni.

Ştefan Blănaru s-a aflat şi el pe lista jucătorilor care nu au convins în scurta perioadă în care a jucat pentru Petrolul, însă cum acesta a evoluat deja pentru două echipe în acest sezon, pentru FC Hermannstadt şi Petrolul, atacantului i s-a mai dat o şansă. În aceeaşi situaţie este şi Gabriel Deac.

În campionat, Petrolul Ploieşti este pe locul opt în Liga a 2-a, cu 31 de puncte, la patru în spatele celor de la Rapid Bucureşti, ocupanata locului trei ce duce în barajul pentru promovarea în Liga 1. 

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare