Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curăţenie în lotul lui Dinamo. Conducerea încearcă să scape de doi jucători

Curăţenie în lotul lui Dinamo. Conducerea încearcă să scape de doi jucători

Dinamo București

Comentarii

Conducerea celor de la Dinamo fac tot posibilul pentru a rezilia contractele a doi jucători aduşi în această vară. Misiunea nu este deloc uşoară, deoarece jucătorii ţin cu dinţii de contracte.

Situaţia dezastruoasă prin care trece Dinamo se datorează şi managementului defectuos aplicat de către conducătorii săi. În limita unui buget ce pare insuficient, au ajuns să îmbrace tricoul "alb-roşu" tot felul de jucători îndoielnici. S-a sperat crezut că la Dinamo se merge cu jumătăţi de măsură, însă acest lucru nu a făcut decât să agraveze problemele deja existente în sânul echipei. Aşa au ajuns în lot fotbalişti precum sârbul Slavko Perovic sau senegalezul Mamoutou N'Diaye. C.V.-uri lor păreau interesante. Nu la fel de interesante au fost şi evoluţiile lor.

Slavko Perovic a încercat să "dribleze" vigilenţa dinamoviştilor şi să ascundă unele probleme medicale avute. Aşa că a fost tras pe linie moartă rapid, înainte ca lucururile să genereze noi tragedii. Vezi cazul Ekeng, sau Alex Nimely, dat afară de Viitorul după ce i s-au depistat probleme la inimă. Cel de-al doilea jucător, Mamoutou N'Diaye a dezamăgit profund de la venire şi staff-ul nu mai este dispus să-i ofer nici o şansă în plus. Este pus pe lista de transferuri şi se caută o modalitate de comun acord pentru rezilierea contractului. Acelaşi lucru se încarca şi cu sârbul Perovic.

"Perovic nu a făcut controlul medical cum trebuia la început. Căutam metodele legale cât mai urgente să reziliem cu el. Şi o vom face. Iar la N'Diaye, este şi va rămâne pe listra de transferuri", a declarat preşedintele dinamoviştilor, Florin Prunea, în urmă cu două zile, la prezentarea antrenorului Dusan Uhrin Jr. În clasament, Dinamo este ultima, cu trei puncte, o poziţie istorică pentru un club cu o asemenea tradiţie naţională.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare