Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curea salută cu entuziasm numirea lui Adi Vasile ca antrenor la CSM: ”Cine a luat această decizie, bravo! Este un antrenor capabil”

Curea salută cu entuziasm numirea lui Adi Vasile ca antrenor la CSM: ”Cine a luat această decizie, bravo! Este un antrenor capabil”

Handbal

Comentarii

Invitată la Zoom Sport cu Geanina Iacob, Iulia Curea, una dintre cele mai experimentate jucătoare ale CSM-ului a vorbit şi despre numirea lui Adrian Vasile ca antrenor al echipei bucureştene.

”Mă bucur că Adi Vasile a primit această şansă, pentru că este român şi merita această şansă. A stat în umbra atâtor antrenori, atâţia ani de zile. Este un băiat deştept, care a învăţat destul de multe. Şi eu cred că este capabi l. Nu mă aşteptam, nimeni nu se aştepta la asta. Deci cine a luat decizia asta, bravo!” i-a mărturisit Curea, Geaninei Iacob.

”În perioada asta chiar i-am cunoscut şi partea de autoritate, pentru că nu i-am cunoscut-o prea bine în ultimii ani. Dar vreau să vă spun că a trecut foarte bine de la una la alta. Stăm, glumim, râdem, dar când vine vorba de seriozitate, imediat pune punctul pe i, "Gata, acum începem!" Ne transmite încredere, cred că ăsta este punctul lui forte. Pentru că, din momentul când a rămas antrenor principal, şi am avut primul meci important în Danemarca, cu Esbjerg, nu s-a pus niciodată problema şi nu ne-am gândit niciodată dacă vom pierde” a mai subliniat una dintre cele mai experimentate şi valoroase jucătoare din lotul CSM-ului.

Adrian Vasile are parte de un debut foarte bune pe banca CSM-ului: ”Este ok deocamdată, dar să nu judecăm, să aşteptăm, pentru că vor urma meciuri grele, va urma o perioadă destul de grea şi sper ca toată lumea să ne susţină, să fie alături. Ştiţi cum e, la primul meci greşit, toată lumea să nu dea în noi” a mai adăugat Iulia Curea, la Zoom Sport.

Afla mai multe despre: iulia cureacsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare