Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg laudele pentru Răzvan Marin: ”A devenit un punct forte pentru Cagliari!” Italienii încântaţi de evoluţiile românului

Curg laudele pentru Răzvan Marin: ”A devenit un punct forte pentru Cagliari!” Italienii încântaţi de evoluţiile românului

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a cules laudele presei din Italia după ultima sa prestaţie din campionat, când a fost decisiv pentru Cagliari.

Nu doar prestaţia sa din acest meci cu Bologna, ci evoluţia românului pe parcursul unui sezon dificil pentru Cagliari, îi entuziasmează pe italieni: ”Are un rol, cu siguranţă foarte greu de interpretat. Dar, în primul an în tricoul lui Cagliari, Răzvan Marin este într-un progres indiscutabil” scrie Calciocasteddu.

”Odată cu schimbarea rolului în teren a dat dovadă de continuitate, personalitate şi dinamism. În ciuda prestaţiilor sale iniţiale, Răzvan Marin a devenit un punct forte pentru Cagliari şi contribuie la creşterea echipei” mai scrie sursa citată.

Cotat la 10 milioane de euro, mijlocaşul lui Cagliari a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive în actuala stagiune.

El a evoluat în 25 de meciuri din Serie A şi în alte două partide de Coppa Italia. 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare