Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg laudele pentru Răzvan Marin în Italia: ”E o piesă cheie pentru noi!” Românul a impresionat în perioada de pregătire

Curg laudele pentru Răzvan Marin în Italia: ”E o piesă cheie pentru noi!” Românul a impresionat în perioada de pregătire

Stranieri

Comentarii

Lui Răzvan Marin îi merge de minute în Italia, la Cagliari

Leonardo Semplici, antrenorul formaţiei italiene, a remarcat jocul foarte bun făcut de Răzvan Marin şi Kevin Strootman în linia mediană a echipei sale. În opinia antrenorului italian, Răzvan Marin este un jucător cheie pentru Cagliari în viitoarea stagiune.

”Tehnicianul Leonardo Semplici îşi formează linia mediană pentru sezonul viitor. Perechea de mijlocaşi centrali va fi formată din Răzvan Marin şi Kevin Strootman” anunţă Cagliari News.

”Jocul nostru cu ei în teren alternează mult. Sunt fotbalişti cheie în acest momen” a anunţat Semplici, după meciul amical cu Vicenza, în care Răzvan Marin a şi marcat în minutul 16.

După cum subliniază Gazetta dello Sport, dacă ”Cagliari îi va avea la dispoziţie şi pe Naingollan şi pe Marko Rog, linia mediană a echipei lui Semplici va fi invidiată de toată Seria A”

Răzvan Marin a fost cel mai bun jucător al lui Cagliari în cel mai recent meci amical. Fotbalistul român în vârstă de 25 de ani este cotat la 15 milioane de euro, iar în sezonul precedent a jucat în 39 de meciuri şi a marcat trei goluri pentru Cagliari.

Totodată, Răzvan Marin are şase pase decisive până acum la Cagliari.

Afla mai multe despre: răzvan marincagliari,  

viewscnt
Articole similare