Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg laudele pentru Simona Halep: "A uluit publicul de pe terenul central" Cum elogiază siteul oficial al turneului succesul româncei

Curg laudele pentru Simona Halep: "A uluit publicul de pe terenul central" Cum elogiază siteul oficial al turneului succesul româncei

Tenis

Comentarii

Simona Halep a reuşit să o învingă pe Serena Williams şi toată lumea a fost impresionată de prestaţia jucătoarei care va ajunge de luni pe locul 4 în lume.

La prima finală jucată la Wimbledon, Halep a trecut de o adversară care a disputat astăzi al 11-lea ultim act pe iarba londoneză. 

"Istoria nu pierde timpul ascultându-i pe cei care spun ce este probabil să se întâmple. Istoria ţine cont doar de cei care fac să se întâmple şi în finala de la Wimbledon Simona Halep şi-a scris mare numele ei. Favorita numărul 7, al cărei nume nu apărea pe lista nimănui cu posibilii câştigători înainte de turneu, a devenit prima jucătoare română din toate timpurile care obţine titlul la Wimbledon. Ea a uluit-o pe Serena Williams, i-a uluit pe cei de pe terenul central şi aproape toată lumea de pe Planeta Tenis, triumfând în 55 de minute, cu o prestaţie atât de plină de resurse, aproape fără cusur că nu putea fi contracarată", se arată pe site-ul turneului.

Afla mai multe despre: simona halepserena wiliamssite wimbledon 

viewscnt
Articole similare