Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg ofertele pentru Samuel Umtiti. Granzii din Premier League l-au trecut în capul listei de transferuri

Curg ofertele pentru Samuel Umtiti. Granzii din Premier League l-au trecut în capul listei de transferuri

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umtiti (26 de ani) a fost pus pe lista de transferuri de FC Barcelona, iar fundaşul francez are deja oferte de plecare de pe Camp Nou.

Campion mondial cu Franţa în 2018, Umtiti a scăzut mult nivelul performanţelor sale de pe teren în ultimii doi ani, fiind mai mereu chinuit de o accidentare la genunchi pe care nu a a operat-o la timp, lucru care i-a convins pe şefii Barcelonei că trebuie să scape de fundaşul central. Asta şi prestaţiile bune ale lui Clement Lenglet (24 de ani), apărătorul adus de la FC Sevilla în 2018 ca să fie rezerva lui Umtiti.

Cum Barcelona l-a trecut pe lista de transferuri, cluburile sunt interesate de achiziţionarea sa, mai ales că şefii catalani i-au stabilit şi un preţ accesibil: 50 de milioane de euro. Umtiti e dorit în special în Premier League, de Manchester United, Arsenal şi Chelsea. Echipele mari din Anglia caută soluţii pentur întărirea compartimentului central defeniv, iar Umtiti este o variantă foarte bună dacă este apt din punct de vedere fizic şi cu meciuri în picioare.

Anunţul a fost făcut de Mundo Deportivo, unul dintre ziarele apropiate de clubul catalan FC Barcelona. Rămâne de văzut care va fi destinaţia francezului în cele din urmă. Dintre toate, Arsenal l-a dorit pe Samuel Umtiti şi în vara trecută, atunci când tunarii n-au ajuns la niciun acord cu FC Barcelona pentru transfer.

Afla mai multe despre: samuel umtitifc barcelonaoferte 

viewscnt
Articole similare