Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curiosul caz al lui Romario Benzar! Fotbalistul de 2 milioane de euro nu prinde lotul în Serie B. Probleme pentru Rădoi

Curiosul caz al lui Romario Benzar! Fotbalistul de 2 milioane de euro nu prinde lotul în Serie B. Probleme pentru Rădoigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Romario Benzar a prins transferul carierei vara trecută. A plecat de la FCSB în Serie A, la Lecce şi i-a adus lui Gigi Becali două milioane de euro - unul dintre cele mai scumpe transferuri făcute de "lupi". Aventura lui Benzar în Italia este însă una tristă.

Nu a reuşit să se impună la Lecce, iar în iarnă a fost cedat la Perugia, sub formă de împrumut. În momentul în care Benzar a ajuns la "grifonii" din Serie B se declara încântat că îl va avea lângă el pe Vlad Dragomir, fotbalist care, de altfel, şi-a pierdut poziţia de titular. 

Doar că mai este puţin până la terminarea lunii februarie, iar Romario Benzar încă nu a debutat oficial la Perugia. În primele trei partide nu a fost nici măcar inclus în lot, dar la partida cu Frosinone a fost pe bancă, însă nu i s-au dat minute. Situaţia a revenit la "normal" la partida cu Empoli: Benzar a fost, din nou, lăsat în afara lotului. 

  • 1,8 milioane de euro este cota lui Romario Benzar, potrivit transfermarkt.com
  • Patru meciuri a jucat fostul jucător de la FCSB în acest sezon. Două în Serie A şi unul în Cupa Italiei. În total, 155 de minute

Fundaşul dreapta - Problema pentru Mirel Rădoi la echipa naţională

Situaţia fundaşului dreapta trebuie să îl îngrijoreze şi pe Mirel Rădoi, pentru că Benzar este un obişnuit al echipei naţional, jucând 19 meciuri sub "tricolor". O altă variantă, folosită de Cosmin Contra, Vasile Mogoş, nu mai prinde nici el echipa la Cremonese. Cum Alexandru Chipciu, jucător care a mai evoluat pe această poziţie la echipa naţională, abia a prins primele minute la CFR Cluj după o absenţă îndelungată de pe terenul de joc, salvarea lui Rădoi pentru meciul cu Islanda ar putea fi Cristian Manea. 

Fotbalistul "aruncat" de FCSB şi ridicat, din nou, de Dan Petrescu a început să joace la CFR Cluj şi chiar a făcut o partidă foarte bună cu Sevilla, în Europa League. De altfel, el a fost inclus în echipa ideală a Campionatului European sub 21 de ani, venind după un al doilea titlu consecutiv câştigat cu CFR.  Islanda - România, semifinala din barajul Ligii Naţiunilor, se joacă pe 26 martie. 

Afla mai multe despre: romario benzarechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare