Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur în Anglia! Fotbalist din Premier League acuzat că a violat o minoră în Franţa

Cutremur în Anglia! Fotbalist din Premier League acuzat că a violat o minoră în Franţa

Premier League

Comentarii

Un fotbalist din Premier League are mari probleme cu legea în Franţa. El a fost acuzat că a violat o elevă în vârstă de 15 ani.

Fotbalistul, care nu poate fi numit din motive legale de presa engleză, ar fi negat incidentul în faţa poliţiei, pentru a nu îşi minţi iubita de la acea vreme, relatează The Telegraph. 

În vârstă de 23 de ani, jucătorul care acum evoluează în Premier League, a fost eliberat pe cauţiune şi acum aşteaptă să fie judecat. Incidentul s-ar fi petrecut în vara anului 2012, într-o staţiune din apropierea oraşului Nimes. 

După ce şi-a schimbat povestea, fotbalistul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu tânără, dar că totul a fost de comun acord şi tot timpul a crezut că are mai mult de 15 ani. În schimb, tânără susţine că i-a spus că are doar 15 ani fotbalistului, despre care spune că a încercat să o îmbete în seara incidentului. 

Presa engleză nu poate să ofere mai multe detalii, în afara faptului că fotbalistul nu este francez şi doar se afla în vacanţa în Franţa. 

Afla mai multe despre: violpremier leaguesoccutremur 

viewscnt
Articole similare