Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CUTREMUR în fotbalul mondial! Barcelona îl transferă pe ”galacticul” la care visa Zidane. Lovitură teribilă pentru Madrid

CUTREMUR în fotbalul mondial! Barcelona îl transferă pe ”galacticul” la care visa Zidane. Lovitură teribilă pentru Madridgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Conform jurnalistului Fernando Rodrigo, FC Barcelona a câştigat teren pentru transferul lui Paul Pogba, odată cu numirea lui Quique Setien în funcţia de antrenor principal.

În ciuda zvonurilor din ultima vreme, Paul Pogba nu va ajunge la Real Madrid, acolo unde era aşteptat de Zinedine Zidane cu braţele deschise. ”Visul lui Zidane se termină prost” anunţă sursa citată, care subliniază că internaţionalul francez, campion mondial cu naţionala Franţei este mai aproape acum de un transfer la FC Barcelona!

Surse: Ce lovitură pentru Real Madrid! Barcelona îl transferă pe Pogba

Numele mijlocaşului francez a fost unul dintre cele mai vehiculate atunci când venea vorba despre un transfer al unui jucător la Real Madrid. Principalul motiv pentru care presa a făcut această conexiune a fost dorinţa expresă a antrenorului Zinedine Zidane, care a insistat multă vreme pentru transferul favoritului său.

Florentino Perez, preşedintele echipei Real Madrid, a oferit o replică amuzantă atunci când a fost întrebat despre mult discutatul posibil transfer al lui Paul Pogba la gruparea de pe Santiago Bernabeu. Preşedintele "galacticilor" a oferit un interviu după câştigarea Supercupei Spaniei, iar în final a fost întrebat şi despre campionul mondial al lui Manchester United. Replica oficialului de la Real Madrid i-a lăsat, însă, fără replică pe jurnalişti.

"Nu ştiu cine este Pogba!", a spus Florentino Perez, apoi a început să râdă şi a plecat de la interviu. A fost primul moment care a pus ”pe gânduri” presa din Spania. Şi momentul în care Mino Raiola, agentul fotbalistului a jurat răzbunare!

Conform jurnalistului citat mai sus, Raiola vrea să-l ducă acum pe Pogba la marea rivală a Madridului, FC Barcelona. Influentul agent ştie că Pogba nu va fi bine primit într-un vestiar puternic precum cel al Realului, acolo unde domină nume grele ca Sergio Ramos, Marcelo sau Karim Benzema. Raiola mai ştie că singurul său aliat în acest transfer a fost Zinedine Zidane, astfel că acum se pregăteşte să-i dea marea lovitură lui Florentino Perez, cel care l-a declarat ”persona non-grata” pe Estadio Santiago Bernabeu.

Barcelona este interesată de serviciile lui Pogba, mai ales după venirea lui Quique Setien, antrenor care l-a lăudat destul de recent într-un interviu amplu acordat presei spaniole.  Apropiaţi ai lui Raiola au fost văzuţi zilele trecute la Barcelona, nefocial, doar în vizită.

De serviciile internaţionalului francez se mai interesează şi Juventus Torino, un club care ar putea avea prioritate la acest transfer. Barcelona nu este însă deloc scoasă de pe listă în acest moment, ba chiar, sursa citată scrie că devine o posibilă destinaţie din ce în ce mai interesantă pentru Pogba. Spaniolii au săpat adânc şi au aflat deja că Pogba era un mare suporter al Barcelonei în copilărie. În plus, transferul său coincide cu posibilele plecări ale lui Rakitic şi Arhtur, fotbalişti pe care noul antrenor nu îi place în mod deosebit. Momentan, Barcelona aşteaptă. O posibilă tranzacţie devine însă interesantă din vară.

În vârstă de 26 de ani, Pogba joacă la United din vara anului 2016, atunci când englezii l-au răscumpărat de la Juventus Torino pentru 105 milioane de euro, sumă record la acea vreme. Acum, francezul îşi doreşte o nouă provocare, iar Zinedine Zidane îl doreşte cu insistenţă la Real Madrid încă de vara trecută.

Afla mai multe despre: zidanepogbareal madridbarcelonasetien 

viewscnt
Articole similare