Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur în fotbalul românesc. Gigi Becali renunţă la FCSB şi preia o echipă din Champions League. Sume uriaşe investite de patronul roş-albaştrilor

Cutremur în fotbalul românesc. Gigi Becali renunţă la FCSB şi preia o echipă din Champions League. Sume uriaşe investite de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB este cea mai în formă echipă din Liga I, iar acum roş-albaştrii se pregătesc pentru derby-ul pentru titlu cu una dintre principalele contracandidate, CFR Cluj.

FCSB merge perfect în Liga I, iar Gigi Becali este în culmea fericirii. Roş-albaştrii au şapte victorii consecutive în campionat, astfel că s-au distanţat în fruntea clasamentului faţă de principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi CFR Cluj. După cele 12 etape disputate, echipa patronată de Gigi Becali are un avans de două puncte faţă de olteni şi şase puncte peste campioana ultimelor trei sezoane.

De altfel, CFR Cluj va veni cu moralul la pământ la meciul cu FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1, după eliminarea din grupele Europa League. Campioana României a fost egalată şi a ratat accederea în primăvara europeană în minutul 90+2, după un penalty extrem de uşor acordat de arbitrul francez al partidei. 

Cutremur în fotbalul românesc. Gigi Becali renunţă la FCSB şi preia o echipă din Champions League

De partea cealaltă, se va afla FCSB, care traversează cea mai bună perioadă din ultimele sezoane, iar victoriile pe linie obţinute de roş-albaştri se datorează şi ieşirii lui Gigi Becali din spaţiul public. Patronul echipei nu a mai fost la baza de pregătire din Berceni şi s-a ţinut de cuvânt şi nu a mai ieşit în presă să îşi critice jucătorii. Până să renunţe la FCSB şi să se retragă la o mănăstire, Becali are în plan să investească serios într-un alt sport extrem de iubit de români, handbalul.

Latifundiarul din Pipera şi-a calculat cu mare atenţie finanţele şi e pregătit să investească sume importante de bani la CSM Bucureşti. Conform sport.ro, Gigi Becali e pregătit să ajute echipa Cristinei Neagu, care are mari probleme financiare, iar jucătoarele sunt neplătit de mai bine de două luni. Astfel, patronul de la FCSB a pregătit 1,5 milioane de euro, sumă pe care vrea să o investească la echipa de handbal, şi speră ca în cel mai scurt timp să aducă din ce în ce mai multe jucătoare din România, aşa cum a procedat şi la FCSB, unde Soiledis a rămas singurul fotbalist străin din lotul lui Toni Petrea.

CSM Bucureşti este pe locul al doilea în grupa principală din Liga Campionilor şi are şanse mari să obţină calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauacsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare