Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CUTREMUR în Liga 1! Un fotbalist de la FCSB l-a sunat pe Dan Petrescu şi i-a cerut să-l transfere la CFR: "Ne-a căutat că ar vrea să vină la noi"

CUTREMUR în Liga 1! Un fotbalist de la FCSB l-a sunat pe Dan Petrescu şi i-a cerut să-l transfere la CFR: "Ne-a căutat că ar vrea să vină la noi"

CFR Cluj

Comentarii

FCSB i-a ratat în vară pe Andrei Burcă şi Alex Paşcanu, care în cele din urmă au ajuns să semneze cu CFR Cluj, dar această listă putea să mai conţină încă un nume.

Este vorba despre Cristian Manea (22 de ani), care a evoluat în ultimele două sezoane la CFR Cluj, iar acum este împrumutat la FCSB de către Apollon Limassol. Totuşi, chiar înainte de a semna cu vicecampioana României, Manea a vrut să se întoarcă pentru un al treilea sezon în Gruia. 

"După ce şi-a terminat împrumutul la noi, a avut foarte multe discuţii la sume de transfer pe care noi  nu puteam să le plătim. Inevitabil, noi ne-am reorientat şi am adus alţi jucători pe care am putut să îi transferăm. Ne-a transmis semnale, ne-a căutat că ar vrea să vină la CFR", a dezvăluit Marius Bilaşco în cadrul emisiunii Sport Report. 

Directorul de scouting de la CFR Cluj a mai declarat că relaţia dintre Manea şi Dan Petrescu nu este cea vehiculată de Gigi Becali, cei doi fiind foarte apropiaţi: "Adevărul nu este acesta. Chiar a vorbit cu Dan şi dorea să îl pună naş de cununie. Era o întreagă legătură. Eu v-am dat nişte detalii pe care probabil că lumea nu le ştie şi odată cu anumite declaraţii, se interpretează că nu a vrut să vină la CFR că era înjurat".

GIGI BECALI: MANEA NU MAI VOIA SĂ FIE ÎNJURAT 

“Manea de ce n-a mai vrut să meargă la CFR? De ce a ales să vină la noi? Omul nu mai voia să fie înjurat”, a spus Becali, fiind întrebat despre motivul pentru care fostul internaţional de tienret a ales FCSB în detrimentul echipei la care a jucat în ultimii doi ani. 

Cu toate acestea, Bilaşco susţine că Paşcanu şi Burcă au ales să vină la CFR chiar dacă din punct de vedere financiar oferta lor nu era la fel de avantajoasă ca cea de la FCSB: "Burcă, Paşcanu au ales să vină la noi şi să nu meargă la FCSB, deşi aveau oferte avantajoase, cel puţin salarii mult mai mari la FCSB".

  • 4 milioane de euro este cota lui Cristi Manea, potrivit transfermarkt.com 
  • 79 de meciuri a jucat Manea la CFR în două sezoane 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cristi Manea, prima fotografie in tricoul FCSB #fcsb #cristianmanea #liga1 #sport #fotbal #cristimanea

A post shared by Telekom Sport Romania (@telekomsportromania) on

FCSB - CFR Cluj, scor 0-0, în Liga I

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

"Nu sunt dezamăgit de rezultat, pentru că aşa s-a jucat. Am avut o bară, un şut. Nu prea am avut ocazii de a marca. Sunt dezamăgit de atacul nostru.

Am rezolvat problema de apărare, iar de atac nu îmi fac probleme, pentru că vine Man şi Moruţan. Nu o să stăm o sută de ani după Tănase ca să înveţe el fotbal.

Puteau fi trei puncte, dacă era echipă de anvergură. Nu eşti echipă de anvergură, nu poţi să câştigi. Suntem în formarea unei echipe de anvergură", a adăugat Gigi Becali.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: dan petrescucfrmanea 

viewscnt
Articole similare