Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur în Premier League! Manchester City, gata să-l deturneze pe Thiago din drumul spre Liverpool. Atuul "Cetăţenilor"

Cutremur în Premier League! Manchester City, gata să-l deturneze pe Thiago din drumul spre Liverpool. Atuul "Cetăţenilor"

Manchester City

Comentarii

Thiago Alcantara (29 de ani) e la mare căutare după ce a anunţat că vrea să plece de la Bayern Munchen în această vară. Mijlocaşul spaniol ar putea ajunge la Manchester City, unde ar urma să lucreze din nou cu Pep Guardiola, omul care l-a promovat la echipa mare a Barcelonei şi l-a adus în Bavaria, în 2013.

Thiago vrea să plece de la Bayern, iar Liverpool era percepută drept favorită la transferul său. Bayern vrea 30 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului, dar se par că formaţia de pe Anfield are o rivală puternică în lupta pentru semnătura fotbalistului. Bild, citat de site-ul fichajes.com, scrie că trupa lui Pep Guardiola a intrat în cursa pentru aducerea lui Thiago Alcantara. Dacă va semna cu "Cetăţenii", fiul lui Mazinho ar putea lucra din noul cu Pep Guardiola, managerul care i-a influenţat cariera şi cu are a lucrat la FC Barcelona şi Bayern.

Astfel, Jurgen Klopp şi Pep Guardiola se luptă pentru semnătura aceluiaşi fotbalist şi rămâne de văzut care va fi destinaţia viitoare a lui Thiago. Transferul lui Thiago la City ar fi unul excepţional, iar variantele de la mijlocul terenului pe care le va avea Pep Guardiola vor fi world-class. Kevin De Bruyne, Phil Foden, Rodri, Gundogan sau Bernardo Silva sunt doar câteva dintre numele din lotul lui Manchester City.

În acest sezon, Thiago Alcantara a câştigat eventul cu Bayern Munchen şi are şanse să câştige Liga Campionilor, bavarezii fiind cea mai în formă echipă din lume înainte de finalul campionatului din Bundesliga.

  • 48 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Thiago în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 3 goluri şi două pase de gol are în cont mijlocaşul, în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru Bayern


 

Afla mai multe despre: thiago alcantaramanchester cityliverpool 

viewscnt
Articole similare