Experiențe împreună.
You are here:

Cutremur la CFR Cluj! Vedetele lui Dan Petrescu au plecat de la echipă. Şoc în Gruia după titlul obţinut

Cutremur la CFR Cluj! Vedetele lui Dan Petrescu au plecat de la echipă. Şoc în Gruia după titlul obţinut

CFR Cluj

Comentarii

Lotul lui CFR Cluj suferă schimbări importante, iar antrenorul Dan Petrescu are de gestionat mai multe probleme. Mai mulţi fotbalişti importantaţi au părăsit clubul, iar "Bursucul" a anunţat că va aduce doar jucători liberi de contract.

Cel de-al treilea titlu consecutiv obţinut de CFR Cluj nu a asigurat şi liniştea. În scurta vacanţă dintre sezoane, Dan Petrescu se va ocupa de lista de transferuri şi de ultimele pregătiri pentru noul sezon, care stă să înceapă. Duminică şi luni, CFR Cluj îşi va afla primele adversare din preliminariile Champions League. Tragerea la sorţi poate fi urmărită pe Telekomsport.ro. 

Plecări importante de la CFR Cluj înainte de noul sezon

Campioana României a riscat să-şi piardă unii dintre cei mai buni jucători încă de pe 30 iunie, dar a reuşit să se înţeleagă cu cei mai mulţi dintre fotbalişti pentru prelungirea contractelor până la finalul sezonului. După ce s-a tras linie, Dan Petrescu şi CFR Cluj au rămas fără cinci fotalişti, dar numărul poate creşte. 

Giedrius Arluskis, Cristi Manea, George Ţucudean, Lacina Traore şi Yacouba Sylla au părăsit deja clubul, iar Dan Petrescu va fi nevoit să se mişte rapid pentru a-şi acoperi locurile libere din lot. 

Giedrius Arlauskis s-a înţeles cu Al Shabab, din Arabia Saudită, informaţie prezentată în exclusivitate de Telekom Sport, George Ţucudean a plecat încă de pe 30 iunie, lui Lacina Traore nu i-a mai fost prelungit contractul după meciul cu U Craiova, Yacouba Sylla a plecat pe uşa din dos, deşi a fost adus cu mare fast, în timp ce lui Cristi Manea i-a expirat împrumutul de la Apollon Limassol. 

În plus, FC Voluntari negociază cu CFR Cluj pentru păstrarea lui Alexandru Paşcanu, fotbalist care nu a avut loc în lotul lui Dan Petrescu, la începutul sezonului. 

Au plecat cinci jucători, vin patru fotbalişti la CFR Cluj

În perioada scurtă dintre sezoane, Dan Petrescu va încerca să convingă mai mulţi fotbalişti să vină la CFR Cluj, pentru a reuşi să-i integreze rapid în echipă, înainte de meciurile dificile din preliminariile Champions League. "Bursucul" a anunţat că încearcă să aducă patru fotbalişti liberi de contract, întrucât, surprinzător, CFR Cluj nu dispune de bugetul necesar pentru a transfera pe bani. 

În sezonul trecut, CFR Cluj a plătit sume importante pentru fotbalul românesc pentru jucători precum: Alex Paşcanu (600.00 de euro - Leicester), Cătălin Golofca (500.000 de euro - FC Botoşani), Yacouba Sylla (400.000 de euro - Stromsgodset), Andrei Burcă (200.000 de euro - FC Botoşani) sau Denis Ciobotariu (150.000 de euro - Dinamo).

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza