Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la City! Guardiola poate pleca şi să ia cu el şi un star de pe Etihad. Condiţia pusă de jucător pentru a semna prelungirea contractului

Cutremur la City! Guardiola poate pleca şi să ia cu el şi un star de pe Etihad. Condiţia pusă de jucător pentru a semna prelungirea contractului

Campionate

Comentarii

Pep Guradiola ar putea pleca de la Manchester City la finalul contractului cu "Cetăţenii" şi ar putea provoca un adevărat cutremur pe Etihad Stadium, deoarece l-ar putea lua cu el şi pe Raheem Sterling (24 de ani), cel mai în formă fotbalistul al englezilor în ultimii doi ani. Aripa dreaptă de la City e pe "radarul" lui Real Madrid.

Sterling e cel mai bun fotbalist de la City de doi ani încoace, alături de Kevin De Bruyne, şi a atras multe priviri prin prestaţiile sale, astfel că şefii de pe Etihad au decis să-i ofere o prelungire de contract. Totuşi, presa din Anglia anunţă că Sterling ar fi gata să refuze propunerea făcută, în cazul în care Pep Guardiola nu va primi, la rândul său, o nouă înţelegere. Decizia lui Sterling ar putea s-o dinamiteze pe City, aflată acum într-o postură mult mai proastă faţă de sezonul trecut.

Oferta lui City pentru Sterling este însă una excepţională, 450.000 de lire pe săptămână, adică echivalentul a 524.000 de euro, ceea ce înseamnă 27,25 milioane de euro pe an. Contractul lui Sterling cu City expiră în iunie 2023. Raheem Sterling a fost cumpărat de Manchester City de la Liverpool în iunie 2015, pentru 63,7 milioane de euro, iar acum valoarea sa de piaţă este de 140 de milioane de euro.

Pep Guardiola mai are contract cu City până în 2021. În acest sezon, sub comanda lui Guardiola, Sterling a marcat de 14 ori şi a dat cinci pase de gol, în 18 meciuri din toate competiţiile la Manchester City. În urmă cu un sezon, Sterling a dat 25 de goluri şi a livrat colegilor săi nu mai puţin de 18 assist-uri, în 51 de partide din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: pep guardiolaraheem sterlingmanchester citycutremurcontract 

viewscnt
Articole similare