Experiențe împreună.
You are here:

Cutremur la FCSB! 6 fotbalişti, OUT de la echipă. Gigi Becali îşi duce cu cruzime planul la capăt

Cutremur la FCSB! 6 fotbalişti, OUT de la echipă. Gigi Becali îşi duce cu cruzime planul la capăt

Liga 1

Comentarii

FCSB trece prin schimbări financiare şi de lot. Gigi Becali taie şi spânzură în această perioadă, în care fotbalul românesc e afectat de amânarea ligilor. Automat, şi bugetele cluburilor sunt afectate, iar finanţatorul FCSB se pare că şi-a alcătuit “lista neagră” pentru această vară.

Fiind un club din Liga 1 cu salarii mari, Gigi Becali a luat măsuri de criză la FCSB. Omul de afaceri a redus deja majoritatea salariilor de la echipă, iar pe jucătorii care nu au dorit să accepte tăierile i-a ameninţat cu şomajul tehnic. Cei mai mulţi au acceptat, dar chiar şi aşa anumiţi fotbalişti au fost trecuţi automat pe lista angajaţilor care vor încasa doar câteva mii de lei pe lună.

Plecări în masă de la FCSB. Cum a reacţionat Gigi Becali

În această vară, lotul condus de Bogdan Argeş Vintilă va suferi modificări, dacă planurile lui Gigi Becali vor reuşi. Pe lângă Florinel Coman şi Dennis Man, care sunt ofertaţi de echipe importante din străinătate, alţi şase jucători se pare că au soarta hotărâtă deja.

Pe lista plecărilor sunt deja prezenţi: Adrian Popa, Cristian Bălgrădean, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Alexandru Stan şi Harlem Gnohere.

În privinţa celor şase, se pare că decizia de a-i băga în şomaj tehnic a fost uşoară. Doar Bogdan Planic s-a opus reducerii salariului, mizând pe contractul care îi va expira în vară. Totuşi, strategia sa a dus la un „război rece” între jucător/impresar şi Gigi Becali, care deja a început negocierile pentru înlocuitorul său cu patronul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Cristian Bălgrădean şi Adrian Popa se despărţeau oricum de FCSB la finalul acestui sezon. Primul a provocat un scandal uriaş, după ce a semnat cu CFR Cluj şi a ascuns acest aspect pentru câteva săptămâni, în timp ce al doilea se va întoarce la Reading, fiind doar împrumutat la FCSB. Totuşi, Adi Popa nu mai este dorit nici de echipa britanică, iar viitorul său e incert.

Pe “lista neagră” se mai regăsesc Marko Momcilovic, Alexandru Stan şi Harlem Gnohere, poziţia tuturor la echipă fiind şubrezită de-a lungul ultimelor luni. Fundaşul sârb pare că şi-a jucat ultima carte la FCSB în derby-ul de la începutul anului cu CFR Cluj, în care vicecampioana a pierdut cu 1-0, golul venind de pe partea sa. La fel ca în cazul lui Harlem Gnohere, contractul sârbului expiră în această vară şi nu sunt şanse mari ca cei doi să mai rămână.

Măsuri pentru supravieţuire luate de Gigi Becali la FCSB

Patronul FCSB a decis să reducă la jumătate fondul de salarii, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Gigi Becali a afirmat că măsura va fi valabilă până când jucătorii vor reuşi să ducă echipa în grupele cupelor europene.

Adrian Porumboiu spune că este o măsură prin care Gigi Becali încearcă să protejeze finanţele clubului, deoarece nu mai crede în titlu.

 

 

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...