Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la FCSB! Gigi Becali l-a pus la zid şi îl dă afară! Fotbalistul este la un pas de un transfer în Anglia

Cutremur la FCSB! Gigi Becali l-a pus la zid şi îl dă afară! Fotbalistul este la un pas de un transfer în Anglia

FCSB

Comentarii

Internaţionalul bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski (24 de ani) nu va mai rămâne la FCSB, a anunţat patronul Gigi Becali.

Bulgarului ce măsoară 1.95 m şi este cotat la 1.3 milioane de euro nu i se va prelungi nici împrumutul nici plăti opţiunea de cumpărare definitivă. Gigi Becali a confirmat deja acest lucru: "Nu se mai schimbă nimic. Bozhidar Chorbadzhiyski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere!”.

FCSB-istul Bozhidar Chorbadzhiyski ar putea bifa un transfer în Anglia

De altfel, masivul fundaş central bulgar nu fusese reţinut pentru meciul FCSB-ului de la Voluntari, partidă care s-a amânat în cele din urmă pentru anul viitor, din cauza căderii masive de ploaie.

Dar, experienţa FCSB l-a ajutat pe Bozhidar Chorbadzhiyski. Înainte să ajungă în România, fotbalistul lui ŢSKA Sofia era monitorizat de cluburi din Championship, iar presa din Bulgaria informează că internaţionalul bulgar va lăsa FCSB pentru o mutare în a doua ligă engleză. "Cu 139 de meciuri în carieră la formaţia sofiotă şi cu alte 9 selecţii pentru naţionala Bulgariei, Bozhidar Chorbadzhiyski la cei 24 de ani ai săi este considerat încă un fotbalist interesant de cluburi din Anglia" scriu bulgarii, fără să dea însă detalii despre echipele interesate de Bozhidar.

Înainte să ajungă la FCSB, bulgarul era monitorizat, într-adevăr, de gruparea britanică Middlesborough. Nu se ştie exact dacă acelaşi club şi-a păstrat sau nu interesul pentru Bozhidar Chorbadzhiyski, după experienţa eşuată din România.

Afla mai multe despre: gigi becalibozhidar chorbadzhiyski 

viewscnt
Articole similare