Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la naţionala Australiei. Selecţionerul Eddie Jones, OUT după doar zece luni în urma dezamăgirii de la Cupa Mondială

Cutremur la naţionala Australiei. Selecţionerul Eddie Jones, OUT după doar zece luni în urma dezamăgirii de la Cupa Mondială

Rugby

Comentarii

Eddie Jones a demisionat din funcţia de selecţioner al echipei Australiei după parcursul dezastruos de la Cupa Mondială de rugby, la zece luni după numirea sa în funcţie.

Tehnicianul australian de 63 de ani, sosit pe banca tehnică în locul neozeelandezului Dave Rennie, a fost primit ca un salvator la revenirea sa la cârma naţionalei pe care a condus-o între 2001 şi 2005, ducând-o până în finala Cupei Mondiale din 2003, pierdută în faţa Angliei.

Federaţia australiană de rugby (Rugby Australia) nu a confirmat însă demisia lui Jones, aunţată de postul naţional ABC şi de cotidianul Sydney Morning Herald, precizând că nu are niciun comentariu de făcut.

Conform The Australian, un alt mare cotidian de mare tiraj, Jones ar fi acceptat condiţiile de plecare, stabilite cu conducătorii Federaţiei.

Australia a înregistrat cea mai slabă performanţă din istoria Cupei Mondiale, fiind eliminată din faza gupelor.

Afla mai multe despre: eddie jones 

viewscnt
Articole similare