Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CUTREMUR pe Anfield! Liverpool îl pierde pe Jurgen Klopp. Antrenorul german şi-a ales deja viitoarea destinaţie

CUTREMUR pe Anfield! Liverpool îl pierde pe Jurgen Klopp. Antrenorul german şi-a ales deja viitoarea destinaţie

Liverpool

Comentarii

Liverpool se teme că îl poate pierde pe antrenorul Jurgen Klopp, germanul fiind tentat să preia echipa naţională a Germaniei, scrie presa engleză.

Conform Mirror, antrenorul german vrea ca Liverpool să fie ultima sa echipă de club şi, mai devreme sau mai târziu, să preia Mannschaftul. Pe de altă parte, oficialii campioanei en titre a Europei îşi doresc ca Jurgen Klopp să rămână la conducerea tehnică a echipei pe o perioadă mai îndelungată, pe modelul Sir Alex Ferguson la Manchester United.

Astfel, conducerea lui Liverpool vrea să îl păstreze pe Jurgen Klopp şi după încheierea actualului contract, care este scadent în vara anului 2024, însă va avea competiţie serioasă din partea Federaţiei Germane de Fotbal. Pe lângă faptul că Jurgen Klopp vrea să devină selecţionerul fostei campioane mondiale, şi conducătorii fotbalului german îl consideră pe actualul antrenor al lui Liverpool drept înlocuitorul pe termen lung al lui Joachim Low, al cărui contract expiră în vara anului 2022.

Jurgen Klopp, trei trofee cu Liverpool în patru ani şi jumătate

În vârstă de 52 de ani, Jurgen Klopp o pregăteşte pe Liverpool din toamna anului 2015, timp în care cormoranii au cucerit trei trofee: Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

În acest sezon, Liverpool se îndrepta spre primul titlu de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani. Cursa cormoranilor a fost întreruptă, pentru moment, de către pandemia de coronavirus, din cauza căreia majoritatea competiţiilor sportive de pe planetă au fost suspendate sau chiar anulate.

Afla mai multe despre: klopp 

viewscnt
Articole similare