Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur pe Camp Nou! După PSG, Real Madrid transferă gratis de la Barca

 Cutremur pe Camp Nou! După PSG, Real Madrid transferă gratis de la Barca

FC Barcelona

Comentarii

Barca ar putea pierde un nou jucător gratis după Messi.

Leo Messi a plecat de la Barca în calitate de jucător liber de contract. O situaţie care din păcate pentru catalani s-ar putea repeta în cazul unui alt fotbalist. Este vorba despre Ilaix Moriba, un jucător care şi-a arătat clar intenţiile în această perioadă.

Fotbalistul urmează exemplul lui Messi şi va pleca de pe Camp Nou

Diario Gol notează că Barca riscă să-l piardă gratis şi pe Ilaix Moriba, fotbalist care a refuzat să-şi prelungească acordul cu Barcelona.

Problemele financiare ale Barcelonei au adus clubul în imposibilitatea a înregistra noul contract al lui Messi, chiar dacă părţile bătuseră palma pentru reînnoirea înţelegerii care expirase pe 30 iunie. Messi va pleca gratis la PSG, dar nu e singurul jucător care va pleca liber de contract de la Barcelona. Unul dintre fotbaliştii de mare viitor, Ilaix Moriba, nu a ajuns la un acord cu clubul pentru prelungirea contractului şi va pleaca gratis în vara lui 2022.

Potrivit Don Diario, Real Madrid are un acord cu Ilaix Moriba, unul dintre fotbaliştii de mare perspectivă ai catalanilor. Sursa citată notează că dacă Ilaix Moriba nu va prelungi cu Barcelona, va ajunge la Real Madrid. De serviciile sale este foarte interesată şi Red Bull Leipzig. 

Afla mai multe despre: messibarcelonailaix moriba 

viewscnt
Articole similare