Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CUTREMUR! Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid gratis! Clubul care îi pune 45 de milioane pe masă

CUTREMUR! Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid gratis! Clubul care îi pune 45 de milioane pe masă

PSG

Comentarii

Sergio Ramos (34 de ani) e tentat de PSG cu o ofertă greu de refuzat. Parizienii vor să-l transfere gratis de la Real Madrid, în vara lui 2021, când contractul său cu formaţia de pe "Santiago Bernabeu" va fi expirat.

PSG, mega-ofertă pentru Sergio Ramos! Real Madrid îl pierde gratis

Intrat în ultimele şase luni de contract la Real Madrid, Sergio Ramos nu a ajuns la nicio înţelegere cu Florentino Perez, preşedintele Realului, pentru prelungirea actualei înţelegeri şi PSG vrea să profite de situaţia în care se află căpitanul de pe "Santiago Bernabeu". Presa din Spania a aflat de o ofertă pe care şefii de pe Parc des Princes i-ar fi făcut-o deja fotbalistului spaniol.

Concret, El Transistor susţine că PSG i-a trimis o ofertă cu un contract de trei ani lui Sergio Ramos, care ar urma să încaseze un salariu de 15 milioane de euro anual. Dacă va accepta, Ramos va juca până la 37 de ani, când probabil va agăţa ghetele în cui. Real Madrid nu se poate apropia de oferta salarială pe care şeicii i-ar fi trimis-o lui Sergio Ramos. În plus, politica lui Real Madrid e ca jucătorii de peste 30 de ani să primească prelungire contractuală de doar un an.

Sergio Ramos este unul dintre cei mai bun fundaşi centrali din istorie, cu o cariera de peste 15 ani în tricoul lui Real Madrid.



La Real Madrid, Sergio Ramos a strâns 668 de meciuri, 100 de goluri şi 40 de pase decisive, iar în palmares a colecţionat patru Ligi ale Campionilor, cinci titluri de campion în Spania, două Cupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi patru Mondiale ale Cluburilor.

Ramos şi Messi, "pachet" spre Paris din vară?

Sergio Ramos nu e singurul nume mare pe care PSG e gata să-l transfere în vară, gratis. Leo Messi e şi el în ultimele şase luni de contract cu Barcelona şi e o ţintă pentru şeicii de la Paris. Totuşi, rămâne de văzut dacă formaţia de pe Parc des Princes va putea suporta o masă salarială atât de mare, deoarece la Paris sunt şi alte staruri cu salarii enorme, precum Mbappe sau Neymar.

Afla mai multe despre: sergio ramosofertapsgcontractmessiparis 

viewscnt
Articole similare