Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremurător! Fostul fotbalist de la Arsenal a vrut să-şi ia viaţa: "Aveam pastilele în mână, am tras draperiile şi priveam cum sună telefonul!"

Cutremurător! Fostul fotbalist de la Arsenal a vrut să-şi ia viaţa: "Aveam pastilele în mână, am tras draperiile şi priveam cum sună telefonul!"

Premier League

Comentarii

Paul Merson (51 de ani), fostul fotbalist al lui Arsenal care lucrează acum ca analist TV, a recunoscut că a vrut să se sinucidă anul trecut. "Big Merse", aşa cum e cunoscut în Anglia, a luptat mult timp cu dependenţa de alcool şi a fost aproape să-şi ia propia viaţă, după ce a vrut înghită pastile care să-l ucidă. Merson a făcut anunţul într-un interviu acordat în presa din Albion.

Fostul fotbalist a dus o luptă de zeci de ani cu dependenţa de alcool şi jocurile de noroc. Depresia l-a împins pe Paul Merson aproape de un gest fatal. A vrut să-şi ia viaţa, declarând chiar că a "stat cu pastilele în mână". Totul s-a petrecut în ianuarie 2019.

"N-am mai consumat alcool de un an, dar anul trecut am vrut să mă sinucid. Nu am mai putut continua, pur si simplu nu vedeam o ieşire. Aveam pastilele în mână, dar nu am luat suficiente ca să păţesc ceva. Le-am avut acolo, cu vodka. A fostt înfricoşător! Doar datorită copiilor mei şi a soţiei nu am făcut-o. Probabil şi din cauza fricii, mi-a fost teamă să o fac. Acum ştiu să gestionez, dacă ajung într-o astfel de situaţie din nou ştiu cum să ies. Nu mai vreau să mă omor, nu mai am acele gânduri", a spus Paul Merson, conform The Sun.

Anul trecut, Paul Merson s-a destăinuit şi a spus că dependenţa de jocurile de noroc l-au făcut să se simtă precum un dependent de substanţe interzise. Mai mult, fostul fotbalist a mai dezvăluit că a pierdut şapte milioane de lire din cauza jocurilor de noroc în anii '90.

Sfatul preţios pentru oameni

Paul Merson a depăşit perioada dificilă şi a avut un sfat pentru toate persoanele care trec prin momente dificile ale vieţii: "Dacă am un sfat de dat oamenilor, acela este să vorbească. Nimic nu devine mai bun dacă nu vorbiţi. Odată ce vorbeşti, începi să vezi lumina. Pur simplu, sunam oameni şi le spuneam că nu mă simt bine. Înainte, stăteam în casă, trăgeam draperiile şi priveam cum sună telefonul. Trebuie să vorbiţi! Vedeam cum oamenii mă sună şi încearcă să mă ajute, dar nu răspundeam la telefoane. E cea mai rea situaţie în care te poţi afla", a mai spus Merson.

Afla mai multe despre: paul mersonsinuciderepastiledepresie 

viewscnt
Articole similare