Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremurător! Uriaşul Gerd Muller în stare critică: "Abia mai deschide ochii, nu mănâncă mai deloc!”

Cutremurător! Uriaşul Gerd Muller în stare critică: "Abia mai deschide ochii, nu mănâncă mai deloc!”

Bayern Munchen

Comentarii

Legendarul Gerd Muller trece prin momente cumplite. Marţi va împlini 75 de ani.

Fostul mare fotbalist al naţionalei Germaniei suferă de mai mulţi ani de demenţă, iar soţia acestuia, Uschi, a făcut dezvăluiri cu adevărat cutremurătoare:

"A fost mereu un mare luptător, mereu curajos. Nu s-a schimbat nimic, chiar dacă abia mai deschide gura şi ţine mereu ochii închişi. El nu mai mănâncă aproape deloc, abia mai poate înghiţi. Stă întins în pat tot timpul, are momente rare de luciditate" a mărturisit soţia fostului mare fotbalist.

Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, soţia lui Gerd Muller l-a vizitat foarte rar în ultima vreme pe fostul mare atacant german.

Marţi, Gerd Muller împlineşte 75 de ani. Legenda fotbalului german a marcat de 68 de ori în 62 de partide pentru Germania de Vest şi a făcut istorie la Bayern Munchen, pentru care a punctat de 398 de ori în 453 de meciuri.

Gerhard Muller a cucerit patru titluri de campion al Germaniei şi este atât campion mondial, cât şi campion european cu naţionala Germaniei. în 1970 el a câştigat Balonul de Aur .

Afla mai multe despre: gerd muller 

viewscnt
Articole similare