Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cuvântul de ordine este 'promovare'. Nu am trecut încă linia de sosire”: Daniel Opriţa, cumpătat după victoria cu CS Afumaţi

”Cuvântul de ordine este 'promovare'. Nu am trecut încă linia de sosire”: Daniel Opriţa, cumpătat după victoria cu CS Afumaţi

Fotbal intern

Comentarii

Steaua - CS Afumaţi, meciul tur din barajul pentru promovare, s-a încheiat cu scorul de 2-0, pentru gazde. Zaharia şi Chipirliu au marcat pentru ”militari” şi au adus clubul armatei la un pas de Liga 2.

Steaua se află la un singur meci de promovare în Liga 2, iar echipa lui Opriţa şi-a asigurat un avantaj important pentru acesta. ”Militarii” au reuşit să se impună cu scorul de 2-0 în faţa lui CS Afumaţi, graţie golurilor marcat de Zaharia şi Chipirliu.

Daniel Opriţa, cumpătat după victoria cu CS Afumaţi

În urma partidei, Daniel Opriţa nu a vrut să se bucure prematur. Tehnicianul Stelei a susţinut că, în ciuda avantajului formaţiei sale, şansele de calificare sunt în continuare egale. Mai mult, acesta şi-a lăudat adversara, pe care o consideră o echipă valoroasă şi le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea acordată.

”Un rezultat bun, dacă stau şi mă gândesc. Înainte de prtidă, nu voiam să primim gol. Sunt puţin supărat că nu am reuşit să marcăm şi al treilea gol. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudine. Afumaţi e o echipă bună, mai avem un meci, şansele sunt 50/50. Trăiesc meciurile foarte intens, presiunea e mare. Îmi doresc această promovare. Mai departe vom vedea.

Nu m-a surprins că Afumaţi a trecut de FCSB 2. Primul meci a fost echilibrat, iar în al doilea meci, fără jucătorii de la prima echipă, ştiam că Afumaţi va câştiga. Îmi place când iau un proiect de la început, să îl duc până la capăt. Mai e puţin, dar încă nu am trecut linia de sosire. Nu vorbesc de Liga 2, suntem în Liga 3 încă.

Le mulţumim fanilor, de acceea e presiunea mai mare, nu vrem să îi dezamăgim. Vreau să îi ţin pe jucători cu picioarele pe pământ. Cuvântul de ordine este ”promovare”. De aceea i-am adus, să atingă obiectivul acestei mari echipe”, a declarat Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: promovare liga 3csa steauasteaua bucureştisteaua afumaţi 

viewscnt
Articole similare