Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: "A fost fantastic să văd cum dă primul gol pentru echipa naţională"

Cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: "A fost fantastic să văd cum dă primul gol pentru echipa naţională"
Comentarii

Ianis Hagi a fost lăudat de secundul lui Steven Gerrard pentru prestaţia de la echipa naţională.

Michael Beale a lucrat în trecut la Academiile lui Chelsea şi Liverpool, iar de-a lungul colaborării sale cu cele două cluburi engleze, a lansat mai mulţi jucători foarte buni în fotbalul profesionist.

Cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi

Actualul secund al lui Steven Gerrard a mai colaborat în trecut şi cu Jose Mourinho şi Jurgen Klopp, dar şi cu foarte mulţi fotbalişti talentaţi, ceea ce face ca Michael Beale să aibă un ochi format atunci când vine vorba de tinere speranţe ale fotbalului mondial.

În partida contra Macedoniei de Nord, Iansi Hagi a reuşit să marcheze golul victoriei pentru România, cu toate că a fost introdus spre finalul meciului. În urma acestei reuşite, fotbalistul lui Rangers a evoluat ca titular pentru echipa naţională în următoarea etapă împotriva Germaniei, dar nu a reuşit să aibă o evoluţie la fel de bună.

Cu toate astea, Michael Beale l-a urmărit pe internaţionalul român în cele două partide şi a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia, într-un interviu acordat celor de la Rangers TV.

"Am reuşit să mă uit la joc, am vrut să-l urmăresc pe Ianis, a fost fantastic să văd cum dă primul gol pentru echipa naţională. A împlinit 22 de ani şi a reuşit un sezon excelent cu Rangers şi acum sper să aibă performanţe şi la naţionala României", a declarat Michael Beale.

Secundul lui Steven Gerrard l-a comparat pe Ianis Hagi şi cu tinerele staruri din Premier League, cu care acesta a mai lucrat. Mason Mount, Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham şi Trent Alexander-Arnold sunt doar câteva nume importante cu care Michael Beale a lucrat şi pe care i-a ajutat să facă pasul la echipele mari de club.

De Ianis Hagi, Beale spune că nu este cu mult mai diferit faţă de fotbaliştii care evoluează la echipele de top din Premier League, iar acesta crede că fiul lui Gică Hagi are toate şansele să facă pasul spre o echipă de top din Europa.

"Ianis creşte pe zi ce trece. Eu am avut privilegiul de a lucra cu multe tinere talente de top, iar Ianis face parte dintre ei. Joacă mingea cu ambele picioare, munceşte mult, este un tânăr încântător. M-am bucurat să-l văd cum progresează în ultimul an. Iar acum a marcat pentru echipa naţională şi ştiu ce înseamnă asta pentru el - ştiu cine este tatăl lui şi ce a realizat tatăl lui, este un moment special pentru această familie. I-am dat şi un mesaj lui Ianis.", mai adăugat Michael Beale.

  • Ianis Hagi are 22 de ani şi este cotat la 6 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagi steven gerrard rangers 

viewscnt
Articole similare