Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte de laudă pentru Dario Bonetti din partea unui fost ”câine”: ”E un super profesionist”

Cuvinte de laudă pentru Dario Bonetti din partea unui fost ”câine”: ”E un super profesionist”

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti şi-a început al treilea mandat pe banca lui Dinamo cu o victorie, 3-2 în faţa Voluntariului, iar Ionel Ganea l-a lăudat pe tehnicianul italian.

Dinamo a început noul sezon mai bine decât era aşteptat, după ce a trecut de Voluntari, scor 3-2. Ilfovenii erau favoriţi înainte de meci, dar hat-trick-ul lui Sorescu a adus toate punctele ”câinilor”. Cu un lot format în mare parte de juniori şi fără meciuri de pregătire jucate, dezastrul era aşteptat în Ştefan cel Mare, dar dinamoviştii au jucat ireproşabil.

Cu publicul în spate, ”câinii” au reuşit să se impună, dar Ionel Ganea este de părere că un mare merit îi aparţine noului tehnician. Dario Bonetti, aflat pentru a trei oară pe banca lui Dinamo, a fost lăudat de fostul internaţional român.

Cuvinte de laudă pentru Dario Bonetti din partea unui fost ”câine”

”Bonetti, aşa într-o perioadă foarte scurtă, a reuşit să îi motiveze foarte bine. Este un super profesionist. Probabil o să mai aducă ceva jucători şi cred că Dinamo va avea altă faţă. Acum nu o să mai fie probleme cu banii, un lucru foarte bun, asta contează cel mai mult”, a declarat Ionel Ganea, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: dario bonettiionel ganeadinamo 

viewscnt
Articole similare