Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte de laudă pentru Petrescu: "E cel mai mare antrenor român! Cu jucători de 72 şi 92 de ani, a făcut din rahat bici"

Cuvinte de laudă pentru Petrescu: "E cel mai mare antrenor român! Cu jucători de 72 şi 92 de ani, a făcut din rahat bici"

CFR Cluj

Comentarii

Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit motivele pentru care refuză să facă public primul "11" al FCSB-ului din meciul de sâmbătă.

"E o partidă importantă pentru titlu, Dică trebuie să-şi facă datoria, nu ne distrăm cu acest meci. Eu nu ştiu echipa acum în totalitate, probabil că diseară o voi afla. Dan Petrescu e antrenorul care nu le face jocul adversarilor. Nu atacă cu echipele mici, iar când joacă cu echipe mari începe să atace. Va face presing.

Am vrut să-l iau pe Dan Petrescu, dar ultima oară când am încercat nu era liber. Nu vreau să-l compar cu ceilalţi din străinătate, dar e unul dintre cei mai mari antrenori români. El a demonstrat asta. Ce echipă are CFR Cluj până la urmă? Are vreo valoare mare? Cu «morţi», cu ce înjură el pe acolo, a făcut o echipă mare: din Hoban, 36 de ani, din Culio, 72 de ani, din Camora, 92 de ani a făcut o echipă mare din nişte jucători foarte în vârstă, care nu mai spuneau nimic. Dan Petrescu a făcut din rahat bici şi l-a mai făcut să şi pocnească", crede Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalidan petrescucfrsteaua 

viewscnt
Articole similare