Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte de laude pentru naţionala noastră, de la selecţionerul advers, înaintea meciului cu Germania U21: ”Asta e marea lor calitate”

Cuvinte de laude pentru naţionala noastră, de la selecţionerul advers, înaintea meciului cu Germania U21: ”Asta e marea lor calitate”

Echipa națională

Comentarii

România U21 va disputa ultima partidă din grupele Campionatului European marţi seara, de la ora 19, în compania Germaniei. Cele 2 selecţionate se află la egalitate de puncte în fruntea grupei, despărţite de golaverajul superior al nemţilor.

Partida împotriva selecţionatei mici a Germaniei este o adevărată finală pentru baieţii lui Mutu. Doar o victorie poate garanta locul României în următoarea rundă, însă adversara naţionalei noastre este una dintre cele mai redutabile formaţii din turneul final.

Cuvinte de laude pentru naţionala noastră

În ciuda diferenţei aparente de valoare între cele două echipe, nemţii au şi ei emoţii înaintea partidei. Presiunea de a fi favorită se află pe trupa lui Stefan Kuntz, iar selecţionerul Germaniei U21 nu ascunde faptul că va fi o partidă dificilă. Acesta este conştient de calitatea jocului echipei noastre şi declară că jucătorii săi vor trebui să fie foarte atenţi în duelul ce urmează.

„Au o mentalitate incredibilă, intră în joc formidabil. Sunt dedicaţi fotbalului, asta e marea lor calitate, şi va fi o încercare extrem de dificilă pentru noi. Nu putem să ne apărăm în acest meci, va trebui să apăsăm din nou pedala de acceleraţie”, a spus Stefan Kuntz, pentru MZ.

Partida dintre Germania şi România va avea loc marţi, de la ora 19 pe Boszik Arena din Budapesta. În cazul calificării din grupă, naţionala noastră va juca meciurile eliminatorii în perioada 31 mai - 6 iunie.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia u21românia germaniastefan kuntzeuropean juniorieuropean u21 

viewscnt
Articole similare