Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte la superlativ despre Mircea Rednic din partea fostului şef: ”Poţi să spui orice de el, dar nu că nu e un antrenor bun, nu îi găseşti hibe”

Cuvinte la superlativ despre Mircea Rednic din partea fostului şef: ”Poţi să spui orice de el, dar nu că nu e un antrenor bun, nu îi găseşti hibe”

Dinamo București

Comentarii

Aproape de a revenirea la Dinamo, Mircea Rednic a fost lăudat de fostul său angajator, Adrian Porumboiu.

Mircea Rednic este pe pasul de a reveni la Dinamo. Cu echipa aflată într-o situaţie inimaginabil de gravă, fostul tehnician revine pentru a pune mâna la salvarea clubului. Acesta s-a şi întâlnit cu oameni din conducerea ”câinilor” şi a discutat despre o posibilă întoarcere în Ştefan cel Mare.

Revenirea sa la Dinamo este văzută cu ochi buni în general, pentru club însă, nu pentru antrenor. Mircea Rednic ar prelua conducerea unei echipe îngropată în probleme, însă cartae de vizită îl recomandă pentru post. Adrian Porumboiu, care a lucrat cu tehnicianul la Vaslui, l-a lăudat pentru profesionalismul de care a dat mereu dovadă.

Cuvinte la superlativ despre Mircea Rednic din partea fostului şef

De Rednic poţi spune orice, dar nu că nu e antrenor foarte bun, priceput. Lui Rednic nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor. E priceput, dar trebuie să ai şi noroc ca antrenor. Dacă se duce acolo, e de respectat, că se duce la greu, într-o zonă fără frişcă, produse proaspete, nici zer n-a mai rămas la Dinamo.

Se duce într-o zonă mai mult decât crepusculară, în cel mai negativ sens posibil. E de apreciat. Rednic este un nume şi un antrenor foarte bun. Pentru rezultate trebuie să ai şi noroc, lui i-a lipsit. Depinde şi de lot, de forma jucătorilor, sunt multe...”, a declarat Porumboiu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare