Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte măgulitoare ale lui Boris Becker: "Nu m-ar mira să o văd pe Halep într-o nouă finală la Roland Garros"

Cuvinte măgulitoare ale lui Boris Becker: "Nu m-ar mira să o văd pe Halep într-o nouă finală la Roland Garros"

Simona Halep

Comentarii

Boris Becker, expert Eurosport cu şase titluri de Mare Şlem în palmares, a vorbit pentru ProSport despre momentul prezent din cariera Simonei Halep, dublă finalistă în singurul Grand Slam care îi lipseşte germanului din vitrina cu trofee.

- Care sunt calităţile Simonei Halep? Şi ce trebuie să facă ea pentru a reuşi acel pas în plus în turneele de Mare Şlem şi a câştiga trofee?
- A pierdut la Melbourne în faţa lui Wozniacki, o jucătoare care trecuse şi ea prin experienţa unor finale pierdute înainte de a câştiga. Până la urmă, ţine de încredere şi de a-şi da şansa de a fi, din nou, într-o finală de Grand Slam.

- Unde s-ar putea impune mai uşor, Simona?

- Cred că zgura este cea mai bună suprafaţă pentru ea, aşa că nu m-ar mira deloc să o văd într-o nouă finală, aici, la Roland Garros. Şi o văd chiar cu trofeul în mână, dacă va juca finala. Nu există un secret pentru câştigarea unui titlu de Mare Şlem, nu există scurtături, dar, într-adevăr, anul trecut a avut o şansă imensă şi i-a dat cu piciorul.

- Motivul?
- Nu poate reproşa nimănui acel eşec, decât ei înseşi. Iar singurul lucru pe care îl poate face mai departe este să lupte pentru a ajunge din nou în faţa unei astfel de oportunităţi şi să fie gata să îşi păstreze cumpătul de data aceasta.

Afla mai multe despre: boris beckertenissimona halepmesajdiscurs 

viewscnt
Articole similare