Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte superbe spuse de Bergodi despre Valentin Mihăilă. Sfatul antrenorului italian pentru mijlocaşul Parmei: "Trebuie să fie doar o trambulină"

Cuvinte superbe spuse de Bergodi despre Valentin Mihăilă. Sfatul antrenorului italian pentru mijlocaşul Parmei: "Trebuie să fie doar o trambulină"
Comentarii

Universitatea Craiova a început să vândă din ce în ce mai bine, iar în ultimii doi ani, oltenii au dat lovituri importante pe piaţa transferurilor.

Alexandru Mitriţă a plecat, în iarna anului trecut, de la Universitatea Craiova, la New York City, în schimbul sumei de 8 milioane de euro. Tot atât a plătit şi Parma, săptămâna trecută, pentru Valentin Mihăilă.

Mijlocaşul de 20 de ani a impresionat cu evoluţiile sale din acest an, astfel că echipa din Serie A n-a stat pe gânduri şi a plătit suma cerută de Mihai Rotaru. Fost fotbalist cu sute de meciuri în prima ligă din Italia, antrenorul oltenilor, Cristiano Bergodi, a dezvăluit ce sfaturi i-a dat fostului său jucător.

"La momentul respectiv, m-au sunat pesoane din Italia pentru a mă întreba de jucător, de calităţile lui. Dar pot să vă spun că l-au urmărit mult timp. Am spus doar lucruri foarte, foarte frumoase despre el, pentru că e un jucător care merită. Eu sper din suflet ca el să facă treabă bună la Parma.

I-am spus şi lui: <<Vali, nu trebuie să fie doar un punct final în cariera ta. Ajungi acolo şi gata. Nu, acolo trebuie să fie o trambulină, trebuie să te duci şi mai sus>>. El a ajuns acum la o echipă unde e linişte, suporterii sunt liniştiţi, nu e presiune mare şi atunci el se poate dezvolta ca jucător" , a declarat Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova este liderul la zi al Ligii I, iar astăzi, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 21:30, oltenii joacă pe terenul lui Dinamo. Cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cristiano bergodiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare