Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte superbe spuse de Koeman despre Messi: "E numărul unu". Ce record impresionant poate egala starul Barcelonei în meciul de astăzi cu Sociedad

Cuvinte superbe spuse de Koeman despre Messi: "E numărul unu". Ce record impresionant poate egala starul Barcelonei în meciul de astăzi cu Sociedad

FC Barcelona

Comentarii

"Este incredibil ce a făcut pentru acest club", a declarat antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Ronald Koeman, despre Lionel Messi, relatează AFP.

În meciul de astăzi împotriva lui Real Sociedad, liderul din La Liga, Messi poate egala recordul lui Pele, marcatorul celor mai multe goluri pentru o singură echipă. Pele are 643 de reuşite în tricoul lui Santos între 1956 şi 1974.

"Aceste cifre sunt impresionante, nu vom mai avea niciodată un jucător atât de eficace la această echipă. De aceea el este numărul unu. Duminică s-a văzut că echipa depinde în continuare foarte mult de Leo", a spus, marţi, Koeman într-o conferinţă de presă.

Barcelona este acum pe locul 8 în La Liga, la 9 puncte de liderul Real Sociedad, care are şi două meciuri mai mult disputate faţă de catalani.

"La modul general, nu putem fi mulţumiţi de parcursul nostru în campionat, am pierdut meciuri pe care nu aveam dreptul să le pierdem. Trebuie să fim mai constanţi", a spus olandezul.

FC Barcelona - Real Sociedad se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare