Experiențe împreună.
You are here:

Cuvinte superbe spuse de Sarra Sorribes, după lecţia de tenis predată de Halep: "Vreau acum să arăt ca ea cât mai mult posibil"

Cuvinte superbe spuse de Sarra Sorribes, după lecţia de tenis predată de Halep: "Vreau acum să arăt ca ea cât mai mult posibil"

Simona Halep

Comentarii

Sarra Sorribes (24 ani), ocupanta locului 46 în ierarhia WTA, a fost învinsă pentru a doua oară în circuitul profesionist de Simona Halep, în faţa căreia a cedat şi anul trecut, în primul tur la Roland Garros (6-4, 6-0).

"Aşa este tenisul. În cele din urmă nu poţi crede că eşti bine sau că eşti mai bună, pentru că la final vin jucătoare mai bune care te pun la locul tău. Simona mi-a dat o lecţie. M-a învăţat o lecţie despre ceea ce trebuie să îmbunătăţesc. Trebuie să fiu mereu atentă şi cu picioarele pe pământ, deoarece nivelul este ridicat şi sunt jucătoare foarte bune.

Sunt tristă, dar vreau să reţin partea bună. Să presupun că este mai bună decât mine, să am în vedere asta pe viitor şi să încerc să arăt ca ea cât mai mult posibil", a declarat Sorribes la finalul meciului cu Halep.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 20.000 de euro şi 65 de puncte WTA pentru calificarea în turul secund la Madrid, iar următoarea sa adversară va fi chinezoaica Saisai Zheng.

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...