Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvintele impresarului lui Simon Kjaer pentru căpitanul Danemarcei: ”Eşti eroul meu”

Cuvintele impresarului lui Simon Kjaer pentru căpitanul Danemarcei: ”Eşti eroul meu”

EURO 2020

Comentarii

Fostul fotbalist Mikkel Beck, în prezent agentul lui Simon Kjaer, a postat pe reţelele de socialziare un mesaj prin care îşi arată mândria faţă de jucătorul pe care îl reprezintă, numindu-l eroul său.

Simon Kjaer a impresionat întreg globul cu calmul şi gândirea sa rapidă, în urma prăbuşirii lui Christian Eriksen pe gazon, la meciul Danemarca - Finlanda. Căpitanul danezilor a urmat toţi paşii necesari pentru salvarea colegului său şi l-a ţinut pe acesta printre noi. Întreaga lume a fotbalului l-a lăudat pe fundaşul central al lui AC Milan, iar impressarul său i-a transmis un mesaj emoţionant.

“Simon Kjaer, în această seară ai devenit adevăratul meu erou. L-ai salvat pe prietenul tău Christian Eriksen de la moarte. Te ştiu de 17 ani şi nu am fost niciodată atât de mândru de tine cum sunt acum. Eşti EROUL meu”, a notat Beck pe Twitter.

Căpitanul echipei Danemarcei, Simon Kjaer, a fost unul dintre primii jucători care au intervenit după prăbuşirea lui Christian Eriksen pe teren. Kjaer i-a curăţat căile respiratorii ale coechipierului său, i-a aplicat manevre de resuscitare, le-a spus celorlalţi jucători să formeze un scut în jurul fotbalistului şi a consolat-o pe partenera colegului său, a notat pe Twitter prezentatorul de televiziune Piers Morgan, care de asemenea l-a caracterizat pe Simon Kjaer drept “un erou”.

Afla mai multe despre: simon kjaerdanemarcadanemarca finlandamikkel beck 

viewscnt
Articole similare