Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvintele lui Alexandru Pelici după ce a obţinut prima victorie în ultimele 3 luni! ”S-a întors norocul după atâtea ghinioane!”

Cuvintele lui Alexandru Pelici după ce a obţinut prima victorie în ultimele 3 luni! ”S-a întors norocul după atâtea ghinioane!”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Golul a fost marcat de Rusu, în minutul 23, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu. În minutul 58, gazdele au ratat prin acelaşi Rusu o lovitură de la 11 metri.

La finalul meciului, antrenorul lui CS Mioveni, Alexandru Pelici, a fost mulţumit de rezultat şi a spus că echipa lui a spart ghinionul. 

”Se simte bine gustul victoriei, o gură mare de oxigen. Gaz Metan era o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Am lucrat la finalizare, dar am ratat iar foarte mult, chiar şi un penalty.

Pe final, Ducan a fost inspirat şi am păstrat toate punctele puse în joc. S-a întors norocul după atâtea ghinioane, a fost intervenţia lui Ducan, dar şi ratarea foarte, foarte mare, a jucătorului de la Mediaş. Am făcut poate cea mai bună repriză în acest sezon. Am luat 3 puncte mari, suntem în grafic”, declarat antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici, după meci. 

 

 

 

Afla mai multe despre: pelici-cs mioveni-gaz metan 

viewscnt
Articole similare