Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvintele lui Mircea Rednic l-au contrariat pe Cornel Dinu: "Dacă pe timpul meu cineva făcea cineva o astfel de afirmaţie, era terminat"

Cuvintele lui Mircea Rednic l-au contrariat pe Cornel Dinu: "Dacă pe timpul meu cineva făcea cineva o astfel de afirmaţie, era terminat"

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, consideră că Mircea Rednic, actualul tehnician al "câinilor", a greşit cu o declaraţie oferită înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Cornel Dinu, despre Mircea Rednic

Dinamo e în graficul pe care l-a propus Mircea Rednic. Alb-roşii au învins Chindia şi au scăpat, pentru moment, de ultimul loc. 

Totuşi, Cornel Dinu nu a fost de acord cu o declaraţie oferită de "Puriu", în opoziţie cu spiritul lui Dinamo Bucureşti. 

"La mine se băteau cele două părţi bolnave din inimă. Chindia, unde am crescut, şi Dinamo, unde am stat decenii. Doar legătura sulfetească cu Chindia putea ajuta Dinamo. Ce pot spune e că... Sunt trei lucruri. Dinamo n-a mai câştigat, te pun pe gânduri, o să iau somnifere să dorm la noapte. Chindia a avut ocazii pe care nu le-a avut în opt meciuri. Chindia, a partida asta, e un paradox. E într-o zonă delicată, dar a câştigat, până acum, pe contraatac. 

Al doilea aspect. Ce nu înţeleg e o declaraţie a lui Rednic la o conferinţă de presă, care nu are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo, că din cele trei meciuri rămase îşi propune să ia cinci puncte. Dacă pe timpul meu cineva făcea cineva o astfel de afirmaţie, era terminat, nu mai juca în echipă. Sigur, că trebuie să ne gândim la ce material are acum Rednic, dar e total în contradicţie cu mentalitatea de decenii a lui Dinamo. Sunt convins că Mircea Rednic are această mentalitate la Dinamo, asta e trăirea. Într-un fel, trebuie să-l înţelegi", a declarat expertul Telekom Sport.  

Dinamo, prima victorie din august încoace

Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 1, prima după 15 etape, luni, când a reuşit să învingă Chindia Târgovişte, scor 1-0, în runda IX.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte, iar Chindia este pe 11, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare