Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvintele lui Radu au intrat în istorie. Cine şi-a tatuat celebra frază spusă de căpitanul naţionalei de tineret după victoria cu Anglia

Cuvintele lui Radu au intrat în istorie. Cine şi-a tatuat celebra frază spusă de căpitanul naţionalei de tineret după victoria cu Angliagalerie foto
Comentarii

Pe lângă evoluţiile bune pe care le are în poarta celor de la Genoa, dar şi la naţionala României, Ionuţ Radu s-a făcut cunoscut şi datorită discursurilor motivaţionale pe care le ţine înaintea meciurilor de la tineret.

Aşa s-a întâmplat şi după victoria cu Anglia, de la Campionatul European de tineret. Cuvintele spuse de căpitanul României U21 l-au inspirat chiar şi pe ofiţerul de presă al naţionalei, Gabriel Berceanu, care şi-a tatuat pe antebraţ una dintre frazele spuse de Ionuţ Radu după succesul cu Anglia.

”E ceva extraordinar ce se întâmplă! A fost ceva unic. Suntem foarte mândri de victoria asta.

Au curs lacrimi de bucurie, pentru că doar noi ştim prin ce am trecut şi cât ne-am dorit să obţinem victoria la meciul cu Anglia.

Unde nu ajung picioarele, ajunge inima. Se pare că aşa a fost şi în seara asta”, declara Ionuţ Radu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: genoaionut raduromania 

viewscnt
Articole similare