Experiențe împreună.
You are here:

Cuvintele superbe ale selecţionerului Ungariei pentru jucătorii săi. Ce a declarat Marco Rossi la finalul partidei cu Germania: "Era ceva de neimaginat"

Cuvintele superbe ale selecţionerului Ungariei pentru jucătorii săi. Ce a declarat Marco Rossi la finalul partidei cu Germania: "Era ceva de neimaginat"

EURO 2020

Comentarii

Ungaria a fost aproape de produce o mare surpriză în "grupa morţii" de la EURO 2020. Miercuri seara, naţionala pregătită de Marco Rossi a condus Germania până în minutul 84, scor la care era în optimile de finală, alături de Franţa şi de Portugalia.

Însă, în minutul 84 al meciului de la Munchen, Goretzka a egalat şi a trimis Germania în optimile de finală, unde va întâlni naţionala Angliei, chiar la Londra.

"Am fost foarte aproape de o calificare care nu ar fi fost doar istorică, ar fi fost incredibilă, aproape de neimaginat. Dar, din păcate, chiar şi în cele mai frumoase basme pot exista finaluri mai puţin fericite şi aşa a fost şi acum. Acestea fiind spuse, sunt foarte mândru de jucătorii mei. Ştiu că dintr-o perspectivă tehnică nu suntem una dintre cele mai bune echipe din lume, dar din orice altă perspectivă suntem.

Tactic, modul în care ne ajutăm reciproc, luptăm şi dovedim sacrificiu, toate aceste aspecte mă fac foarte mândru că antrenez această echipă. Suntem dezamăgiţi, am fost foarte aproape, dar am felicitat toată echipa şi le-am spus să ţină capul sus, pentru că peste două luni se reiau calificările la Cupa Mondială. Aş provoca pe oricine să spună că jucând împotriva acestor echipe ar fi putut crede că putem obţine vreun punct. Dar am obţinut două puncte, am remizat împotriva Franţei şi, aici, împotriva Germaniei. Cred că acestea vor intra în istoria recentă a fotbalului maghiar", a spus Rossi.

Germania - Ungaria 2-2

Au marcat: Havertz '66, Goretzka '84 / Adam Szalai '11, Schafer '68.

În celălalt meci al grupei, disputat la Budapesta, Portugalia - Franţa, s-a înregistrat acelaşi scor, 2-2.

Clasamentul final: 1. Franţa - 5 puncte; 2. Germania - 4 puncte; 3. Portugalia - 4 puncte; 4. Ungaria - 2 puncte.

Germania va juca un meci de foc în optimi, cu Anglia, la Londra, dar şi Portugalia va avea o partidă grea, cu Belgia, la Sevilla, în timp ce Franţa va întâlni Elveţia, la Bucureşti.

viewscnt
Articole similare