Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Da, am vrut să plec!” Motivul pentru care Ilie Poenaru s-a râzgăndit şi a rămas la Academica Clinceni

”Da, am vrut să plec!” Motivul pentru care Ilie Poenaru s-a râzgăndit şi a rămas la Academica Clinceni

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni are un început de sezon ezitant.

În această stagiune a bigat 5 înfrângeri din 5 etape.

Antrenorul Ilie Poenaru a recunoscut că a vrut să plece după ultima înfrângere, însă a fost întors din drum de jucători.

"Da (n.r.: a vrut să plece după ultimul meci). Jucătorii m-au rugat să nu plec pentru că au spus că nu este vina mea, deşi eu am spus că îmi asum asta, dar m-au rugat să nu plec pentru că am făcut lucruri frumoase împreună şi că ei vor încerca tot ce pot să remonteze şi să redevenim echipa care am fost şi să aducem puncte", a spus Ilie Poenaru.

Poenaru o antrenează pe Academica Clinceni din 1 ianuarie 2018 şi e cel mai longeviv tehnician din Liga 1. Tehnicianul mai are un an de contract cu ilfovenii. 

Rezultatele echipei Academica Clinceni în actualul sezon:

0-2 cu Sepsi, 

1-2 cu CFR Cluj, 

1-3 cu Dinamo, 

1-2 cu FCU Craiova, 

0-1 cu FC Voluntari

Ce a spus primarul de la Academica Clinceni:

„Îi mai dăm o şansă. Vedem ce va fi la meciul următor, cu Chindia. Poenaru a avut stabilitate, liniştea necesară să lucreze la Clinceni. Au mai fost perioade când n-au fost rezultate, dar şi-a făcut treaba, a muncit. Dar, se pare, că vine un ciclu în viaţa unei echipe când trebuie să te desparţi. Nu ai ce să faci dacă nu apar rezultate. Sunt deja cinci înfrângeri.

Normal, trebuia să avem 9 puncte în primele cinci etape. Am jucat cu Dinamo, care ştim în ce situaţie este, cu FCU Craiova, acasă, şi cu Voluntari, care nu ne-a dominat deloc. Am luat gol pe greşeală de marcaj. Nu putem emite pretenţii cu CFR Cluj sau cu Sepsi, în prima etapă. Vom face o analiză. Luni ne întâlnim şi se va lua o decizie la nivel de club. Criza se adânceşte pe zi ce trece. Nu jucăm nimic!”, a declarat Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, pentru gsp.ro.

 

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare