Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Da! Aş lucra oricând cu Gigi Becali” Teja spune că părăseşte FCSB pentru că aşa era contractul

”Da! Aş lucra oricând cu Gigi Becali” Teja spune că părăseşte FCSB pentru că aşa era contractul

Fotbal

Comentarii

FCSB a încheiat pentru al patrulea sezon la rând pe locul al doilea. Teja va părăsi echipa, chiar dacă roş-albaştrii au obţinut în play-off acelaşi număr de puncte ca CFR Cluj.

Fostul antrenor al FCSB spune că înţelegerea prevedea ca el să părăsească echipa dacă nu va câştiga titlul.

”Sunt nişte băieţi extraordinari, sunt mândru că am putut să lucrez cu ei. Vreau să mulţumesc şi suporterilor care au fost alături de noi la fiecare meci.

Mi-am luat la revedere de marţi, am spus că am avut clauza asta în contract şi mi-am luat la revedere şi acum la vestiar.

Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm campionatul, că de jocul băieţilor sunt foarte mulţumit”, a spus Mihai Teja la finalul meciului cu CFR Cluj.

Întrebat dacă ar mai antrena la FCSB şi dacă ar putea să colaboreze din nou cu Becali, Teja a răspuns categoric: ”Da! Aş lucra oricând cu Gigi Becali”.

Antrenorul de 40 de ani nu se simte vinovat de ratarea campionatului. ”Nu neaparat. Am spus în mai multe rânduri că atunci când echipa pierde, toată lumea este vinovată”.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: fcsbtejaliga 1,  

viewscnt
Articole similare