Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Da, da, tu, acolo, în faţa calculatorului, nu râde! Gică Hagi a trecut prin cea mai ciudată situaţie! O celebră cântăreaţă din România NU l-a recunoscut

Da, da, tu, acolo, în faţa calculatorului, nu râde! Gică Hagi a trecut prin cea mai ciudată situaţie! O celebră cântăreaţă din România NU l-a recunoscutgalerie foto

Inedit

Comentarii

Îl ştie o lume întreagă, a fost, este şi va fi un model pentru mulţi tineri, dar a trăit s-o vadă şi p-asta. Gheorghe Hagi nu a fost recunoscut de una dintre cele mai în vogă cântăreţe din România.

Irina Rimes, artistă care a cucerit topurile muzicale de la noi din ţară în ultimii ani, n-a avut absolut nicio idee că ”omul” care a venit s-o felicite este chiar Gheorghe Hagi.

Invitată la matinalul de la ProFM, Irina Rimes a povestit un episod pe care cu greu l-am fi crezut posibil.

Au venit mai mulţi copii la studio, iar acolo au intrat şi câţiva adulţi împreună cu ei. Eu m-am gândit că sunt părinţii. Am cântat, ne-am distrat, iar apoi unul dintre ei a venit la mine şi m-a felicitat. Mi-a spus că sunt talentată, mi-a vorbit foarte frumos.

I-am mulţumit, iar după ce a plecat a venit un coleg şi m-a întrebat cum a fost întâlnirea cu Gheorghe Hagi. Nu am ştiut că este el şi cred că şi-a dat seama că nu l-am recunoscut. Râdeau oamenii de mine şi-mi ziceau că dacă tot nu l-am recunoscut, măcar să nu mă spăl o săptămână pe mână”, a spus Irina Rimes.

Afla mai multe despre: hagiirina rimes,  

viewscnt
Articole similare