Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Da, dar nu! Răsturnare de situaţie la FCSB: MM a confirmat, după vestea proastă primită de "roş-albaştri" | EXCLUSIV

Da, dar nu! Răsturnare de situaţie la FCSB: MM a confirmat, după vestea proastă primită de "roş-albaştri" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a anunţat o răsturnare de situaţie la FCSB, după vestea proastă primită de "roş-albaştri". Este vorba despre accidentarea lui Alexandru Băluţă (29 de ani), fotbalist cu mai multe probleme medicale de la transferul înapoi în România.

FCSB primise o veste proastă în urmă cu câteva zile, aceea că Alexandru Băluţă s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru meciul cu Farul. Mihai Stoica a anunţat, vineri, că jucătorul şi-a revenit la timp, dar tot nu va juca împotriva Farului.

Da, dar nu! Băluţă e gata de joc, dar nu va fi folosit împotriva Farului

Mihai Stoica a dezvăluit că Alexandru Băluţă şi-a revenit după ce se accidentase la unul dintre antrenamentele dinaintea meciului cu Farul! Totuşi, acesta nu va juca împotriva Farului, a confirmat MM, şi a dezvăluit şi motivul pentru care nu se va întâmpla acest lucru.

FCSB şi-a găsit o strategie pentru că urmează patru jocuri în deplasare în nouă zile şi va rula lotul în aceste partide în aşa fel încât să nu existe probleme cu accidentările. Băluţă va fi păstrat pentru meciul cu Hermannstadt, restanţa din Superligă.

"Băluţă poate juca, dar nu cred că va merge cu noi. Noi trebuie să gândim meciurile astea... Cele trei meciuri, cu Farul, Sibiul şi Sepsi sunt complicate, deplasări, trebuie gândite la pachet. Trebuie făcută o strategie şi să te ţii de ea. La Băluţă e foarte important ca el să se antreneze bine şi să joace joi din primul minut decât să meargă cu noi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

De când a venit la FCSB, Alexandru Băluţă a avut mai multe probleme musculare, accidentări care l-au împiedicat să evolueze în meciuri importante pentru "roş-albaştri" în startul sezonului.

Afla mai multe despre: mihai stoica alexandru baluta fcsbalexandru baluta fcsbfcsb alexandru balutamm stoica alexandru baluta 

viewscnt
Articole similare