Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Da, e o varianta” Şumudică a vorbit în premieră de posibilitatea venirii în Liga 1. Ce oferte are!

”Da, e o varianta” Şumudică a vorbit în premieră de posibilitatea venirii în Liga 1. Ce oferte are!

Superliga

Comentarii

Tehnicianul Marius Şumudică, care s-a despărţit de echipa turcă Kayserispor, nu exclude o revenire în Liga 1, dar anunţă că este interesat doar de oferte de la formaţii care se luptă pentru titlu.

Asta înseamnă că numărul echipelor s-ar reduce la FCSB, Craiova, CFR Cluj sau Dinamo.

”Urmează o vacanţă acum. Sunt discuţii cu mai multe echipe din Turcia. Nu pot să stau departe de fotbal, e clar. Da, şi Liga 1 este o variantă. Aşa cum am mai spus, îmi doresc să preiau o echipă cu care să mă bat pentru trofee. Au fost tatonări cu o echipă din Liga 1. Nu pot să spun acum la ce mă gândesc. Dacă există vreo ofertă serioasă din Liga 1, o pot lua în calcul. Fotbalul românesc este fotbalul care mi-a dat numele, notorietatea, şi mă voi întoarce oricând cu plăcere”, a declarat tehnicianul român la Pro X.

”Cine merită titlul? Nu pot să vă spun acum, ar însemna să… Vă voi spune după ce va lua titlul. Despre Alibec nu vreau să comentez. Este problemă de bucătărie internă şi nu vreau să comentez”, a precizat Marius Şumudică atunci când a fost întrebat cine merită titlul în Liga 1 şi ce părere are despre scandalul de la FCSB care îl are în prim-plan pe Denis Alibec.

”Experienţa din Turcia a fost senzaţională, într-un campionat extraordinar de puternic. Am avut adversari foarte puternici, până la urmă este o cărămidă la temelia carierei mele de antrenor”, a afirmat Şumudică. Surse din anturajul antrenorului român susţin că el va continua la o formaţiei tot din Turcia.

Afla mai multe despre: sumudicaliga 1revenirefcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare