Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da, există discuţii!". Barcelona negociază deja cu viitorul antrenor de pe Camp Nou! Valverde e istorie

"Da, există discuţii!". Barcelona negociază deja cu viitorul antrenor de pe Camp Nou! Valverde e istorie

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (39 de ani) ar putea fi noul antrenor al Barcelonei în următoarele ore. Catalanii şi-au pierdut răbdarea cu Ernesto Valverde, după înfrângerea cu Atletico Madrid din semifinalele Supercupei Spaniei, iar fostul mijlocaş de legendă de pe Camp Nou i-ar putea lua locul pe banca trupei blaugrana.

Eliminarea din Supercupa Spaniei a umplut paharul pentru Valverde la FC Barcelona, iar şefii de pe Camp Nou au început să caute un înlocuitor. Varianta Xavi pare a fi cea mai aproape de realitate, după ce Mohamed Ghulam Al Balushi, directorul sportiv de la Al Sadd, echipa unde lucrează Xavi acum, a confirma discuţiile dintre cele două părţi.

"Da, există discuţii între Xavi şi Barcelona. Îi dorim tot binele din lume, indiferent unde va fi să antreneze", a spus Al Balushi. Qatarezii n-au fost, în primă fază, de acord cu plecarea lui Xavi la FC Barcelona, dar se pare că s-a schimbat ceva în ultimele ore.



Valverde mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2020. Antrenorul a fost instalat la cârma catalanilor în vara lui 2017, iar de atunci a strâns 145 de meciuri, cu o medie 2,23 puncte pe meci şi a câştigat patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei. Liga Campionilor a fost un eşec total pentru Valverde, Barcelona fiind eliminată uluitor de AS Roma şi FC Liverpool în sferturi, respectiv semifinale.


 

Afla mai multe despre: xaviantrenorfc barcelonanegocieri 

viewscnt
Articole similare