Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dă FCSB lovitura? "Am vorbit, normal! Suntem colegi de cameră!" EXCLUSIV | Dennis Man, cheia transferului dorit de Becali de la naţionala U21

Dă FCSB lovitura? "Am vorbit, normal! Suntem colegi de cameră!" EXCLUSIV | Dennis Man, cheia transferului dorit de Becali de la naţionala U21

Superliga

Comentarii

Dennis Man a vorbit pentru Telekom Sport la revenirea în ţară după experienţa la EURO 2019 şi a dezvăluit că poate juca un rol cheie în realizarea unui transfer dorit de Gigi Becali.

Man a fost coleg de cameră la naţionala U21 cu atacantul Adrian Petre, jucător legitimat în prezent la Esbjerg fB, în Danemarca, iar tânărul mijlocaş al FCSB a recunoscut că a discutat cu acesta despre varianta unui transfer.

Man şi Petre au fost colegi în trecut şi la UTA şi au o bună relaţie de prietenie, iar starul în devenire de la FCSB ar putea reprezenta un element important în realizarea transferului.

Gigi Becali a dezvăluit recent că a demarat negocierile cu Esbjerg pentru transferul lui Adrian Petre, iar danezii ar fi cerut 3 milioane de euro în schimbul atacantului de 21 de ani.

"Am vorbit doar, fiind colegi de cameră... Am vorbit doar în mare. Bineînţeles sunt discuţii între noi şi preferăm să rămână tot între noi.

De ce nu, este un jucător foarte bun, eu îl cunosc de mic, am fost coleg cu el de mic şi cred că s-ar adapta
", a declarat Dennis Man pentru Telekom Sport.



Ce a declarat Dennis Man legat de participarea la Euro 2019 şi primirea făcută de fani la revenirea în ţară "Nu ne aşteptam. Vrem să le mulţumim pe această cale acestor oameni minunaţi, au fost alături de noi de la bun început şi ne simţim mândri pentru ce am realizat şi bineînţeles că i-am făcut fericiţi şi pe ei.

Noi n-am făcut nimic, doar ne-am bucurat de fotbal, am intrat pe teren încrezători şi se pare că am făcut un lucru foarte bun.

Eram supăraţi după meci (n.r. cu Germania), este normal, ne doream foarte mult să ajungem în finală, simţeam că se poate alături de fanii aceştia minunaţi. Ne-au susţinut de la bun început şi am prins încredere şi credeam că orice meci îl putem câştiga.

Cred că toate momentele au fost grele, am întâlnit echipe foarte bune şi eu cred că ne-am descurcat foarte bine şi având în vedere că oamenii aceştia au venit pentru noi la această oră este doar o mândrie pentru noi.Sperăm să reuşim (n.r. şi la echipele de club)

Nu ştiu (ce urmează), o să mă prezint la club şi dau drumul la treabă, nu ştiu nimic exact
".

Afla mai multe despre: dennis manadrian petretransfer 

viewscnt
Articole similare