Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dă FCSB o nouă lovitură pe piaţa transferurilor? Gnohere are mai multe oferte din străinătate

Dă FCSB o nouă lovitură pe piaţa transferurilor? Gnohere are mai multe oferte din străinătate

Superliga

Comentarii

Gigi Becali ar vrea să-l vândă în iarnă pe Denis Alibec, dar surpriza ar putea venit de la Harlem Gnohere. Atacantul de 29 de ani este cel mai în formă atacant din Liga 1 şi a intrat în atenţia mai multor cluburi.

Harlem Gnohere este golgheterul Ligii 1, cu 10 goluri, deşi a stat mai mereu în umbra lui Denis Alibec. De multe ori, atacantul FCSB-ului a venit de pe bancă şi a înscris. Forma arătată de jucătorul francez a atras atenţia mai multor cluburi, informează Sport.ro. Gnohere a fost urmărit în ultimele meciuri de reprezentanţii unor cluburi din Europa şi nu numai.

”Bizonul” este monitorizat atât de câteva echipa din Franţa, Rusia, dar şi din fotbalul arab. Gigi Becali nu s-ar opune plecării, dar este de aşteptat să ţină la preţ. Gnohere este cotat în acest moment la un milion de euro, însă patronul FCSB va cere cu siguranţă mult mai mult. Ar fi o adevărată afacere pentru FCSB, având în vedere că a plătit doar 250.000 pentru transferul acestuia de la Dinamo.

Tot din Ştefan cel Mare ar putea veni şi înlocuitorul lui Gnohere. Patronul FCSB i-a făcut o ofertă lui Adam Nemec, care în iarnă intră în ultima parte a contractului cu Dinamo. Însă internaţionalul slovac n-a oferit până acum un răspuns, mai ales că are şi alte oferte.

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsbliga 1oferte 

viewscnt
Articole similare